Follow:
Favorieten, Video's

CURRENTLY LOVING | Ed Sheeran – X

ed sheeranHet nieuwe album van Ed Sheeran kwam 23 juni 2014 uit. Ik vond zijn eerste plaat al erg goed, dus ik was ontzettend nieuwsgierig naar X, ookwel Multiply genoemd. Ik kan zeggen dat het heel anders is dan de eerste cd, maar dat zegt alleen maar dat een artiest zich ontwikkelt. Omschrijven kan ik niet goed, dus als je nog niet naar Ed’s nieuwe cd hebt geluisterd, moet je dat zeker doen! Ik heb de Youtube-video van de complete cd hieronder gezet, dus dan kun je lekker luisteren en kennis maken met de nieuwe plaat! 
 
De complete tracklist van ‘X

Klik hier als je de video niet kunt zien.
 
Mijn favoriete nummers zijn Photograph, Bloodstream en I See Fire. Die laatste is een tijdje geleden als single uitgebracht en is al veel op de radio te horen geweest. De andere zal ik ook nog even als video plaatsen zodat je ze direct kunt beluisteren.
 
Bloodstream

Klik hier als je de video niet kunt zien.
 
Photograph

Klik hier als je de video niet kunt zien.
 
 
Q: Wie is jouw favoriete artiest op dit moment?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jana

    Ik ging vrijdag, zonder veel verwachtingen, op pukkelpop naar Ed Sheeran kijken en wauw wat heeft hij mij verbaasd! Hij was veruit de beste artiest van dit 3daagse festival. Zijn nieuwe album klinkt inderdaad helemaal anders maar daarom zeker niet slechter, in tegendeel zelfs. Wat een artiest!
    Liefs, Jana

    18 augustus 2014 at 19:52
  • Geef een reactie