Follow:
Lifestyle

De 4 boeken die ik dit voorjaar gelezen wil hebben

boeken voorjaar

Ik ben vast niet de enige die een hele stapel boeken in huis heeft liggen die allemaal nog eens gelezen moeten worden. Ik heb ook zo’n stapel, en langzamerhand lees ik door mijn voorraad heen. Voor dit voorjaar heb ik ook weer een lijstje samengesteld van vier boeken die ik dit seizoen gelezen wil hebben. Kijk je mee naar mijn keuzes?
 
Lauren Conrad – Style
Ik heb dit boek in het verleden al eens gelezen, maar ik vond het zo interessant dat Style van Lauren Conrad gewoon weer op mijn lijstje staat. Dit boek is non-fictie en leest dus ook heel anders dan gewone romans, maar dat is misschien juist wel prettig voor de afwisseling. En als ik ‘m dan eindelijk uit heb, ben ik weer helemaal bij op het gebied van fashion en beauty!
 
Robert Butera – Puur Yoga
Dit boek kwam ik bij Action tegen en het sprak me direct aan. Nu mijn interesse in yoga steeds verder toeneemt, wil ik er veel meer over leren. Ik kende de auteur nog niet, maar ik kan niet wachten om hierin te beginnen. Dit boek zie ik vooral als de verdieping op wat ik al van yoga weet. En met zo’n eeuwenoude traditie is er natuurlijk genoeg te leren over deze prachtige leer uit het Verre Oosten.
 
Sophie Kinselle – Aanpakken
Ken je die boekenkasten in hotels in het buitenland? Toen ik op vakantie ging naar Turkije had ik zelf wel boeken meegenomen, maar 1 was niet leuk en de andere had ik na vier dagen uit. In de boekenkast van het hotel zag ik toevallig dit Nederlandstalige boek van Sophie Kinselle liggen. En haar boeken zijn altijd leuk, dus ik twijfelde ook niet om deze mee te nemen. Nu moet ‘ie alleen nog gelezen worden. P.s. Ik heb natuurlijk netjes mijn eigen boeken in deze boekenkast van het hotel achtergelaten.
 
Stephenie Mayer – The Host
De Twilight-saga van Stephenie Mayer heb ik misschien al wel drie keer gelezen (alle vier de boeken) en ik vind ze nog steeds leuk! Maar ik ben ook nieuwsgierig geworden naar de andere boeken van deze best seller auteur. Ik heb goede dingen gehoord over The Host en hoewel het natuurlijk weer heel wat anders is dan Twilight, denk ik dat ik ook erg veel plezier zal hebben met het lezen ervan.

 
 
Q: Welk boek staat nog op jouw lijstje om gelezen te worden?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Iscreambeauty

    Aanpakken heb ik toevallig twee weken terug (voor de 3e keer) gelezen. Blijft een leuk boek, net zoals alle andere boeken van Sophie Kinsella! Ik ga binnenkort mijn boeken verkopen, dus wil nu alles nog 1 keer lezen, haha. Op dit moment lees ik ‘Hou je mond!’

    15 maart 2015 at 09:12
  • Geef een reactie