Follow:
Beauty, Nagels

De nagellakjes waarvan ik niet meer wist dat ik ze had

vergeten nagellak
Tijdens mijn verhuizing kwam ik mijn collectie nagellak tegen. Hoewel ik helemaal niet zo vaak nagellak draag, heb ik in verhouding wel erg veel potjes en kleurtjes. Ik besloot ze uit te zoeken en een deel weg te geven/gooien. Maar ik kwam ook een paar tegen die ik eigenlijk helemaal vergeten was, maar nog wel erg mooi vind! Deze ‘vergeten nagellakjes’ staan in dit artikel en verschijnen hopelijk binnenkort weer op mijn nagels!
 
 
vergeten nagellak
Essie Bahama Mama

Zoals je kunt zien op de foto heb ik ongeveer het halve potje opgemaakt. Je kunt dus wel zeggen dat deze nagellak een tijdje mijn favoriet is geweest. Het is een dieprode kleur met een beetje paars erin, en is perfect voor de winter. Maar nu het voorjaar er al bijna aankomt, kwam ik er achter dat ik Bahama Mama nog heb liggen. De hoogste tijd om deze dus nog even te gebruiken voordat ik overstap op pastelkleuren.
 
 
vergeten nagellak
Sally Hansen Diamond Strenght No Chip in Fuchsia Bling Bling
Deze barbieroze kleur heb ik lange tijd achter elkaar gedragen, en is daarna bijna niet meer uit de kast geweest. Ontzettend zonde, want het is best een fijne nagellak. Het dekt goed, smeert makkelijk en blijft ook nog eens lang zitten. En hoe schattig is het flesje met het diamantje in het midden?
 
 
vergeten nagellak
Sally Hansen Complete Salon Manicure in Raisin The Bar
Kun je je nog herinneren dat je tijdelijk nagellak van Sally Hansen bij Action kon kopen? Deze Complete Salon Manicure heb ik toen gekocht en ik was dol op het kleurtje. Maar het gevaar van zoveel nagellak hebben is dat je door de kleuren het bos niet meer ziet! Dus, na het uitdunnen van mijn collectie kwam deze nagellak in de kleur Raising The Bar weer bovenwater. Vooral de glans in deze nagellak is erg mooi!
 
 
vergeten nagellak
Maybelline Color Show Brocades in Knitted Gold
Het was ooit een hype en zoals dat dan gaat, heb ik ‘m ook gekocht. Deze Brocades in Knitted Gold van Maybelline heb ik heus een tijdlang veel gebruikt. Maar toen de hype voorbij was, belandde dit lakje ook tussen de rest en viel niet meer op. Ik wijt dit ook een beetje aan de verpakking want van bovenaf kun je de kleur niet zijn. Potjes die wat wijder zijn, zijn beter zichtbaar van boven. Ik gebruik deze nagellak trouwens altijd in combinatie met een andere kleur. Vaak doe ik dan op één nagel (accent nail) per hand deze rosegouden glitters bovenop de kleur die ik gekozen heb.
 
 
Op dit moment is mijn collectie met nagellakjes weer netjes uitgezocht en opgeruimd, dus hopelijk vergeet ik nu niet meer welke kleuren nagellak ik allemaal heb. Want hoewel ik er naar verhouding helemaal niet zoveel heb (ik schat een stuk of 25 á 30 kleuren), is het toch zonde als de helft ongebruikt in de kast blijft liggen.
 
 
Q: Heb jij ook een aantal nagellakjes waarvan je eigenlijk vergeten was dat je ze hebt?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  Mooie kleuren!

  12 februari 2015 at 18:54
 • Reply Julie Quadflieg

  Leuk om zo oude favorieten te herontdekken! 🙂

  13 februari 2015 at 22:00
 • Geef een reactie