Follow:
Reizen, Travel

Wildebeast backpack voor toekomstige reizen

Zoals een aantal van jullie al weten, ga ik van de zomer cityhoppen in Gent, Stockholm en London. Maar ik heb nog veel grotere reisdromen zoals naar India, Thailand en Australie. Ik ben al een tijdje opzoek naar een goede backpack-tas om mij te vergezellen op al mijn tochten die nog in het verschiet liggen.

Ik had ooit eens voor een 4-daagse hike van SPW een backpack gekocht op Marktplaats. Deze tas is ook meegeweest naar Amerika en ging mee op reis naar Miami en New York City. Maar… De tas was veel te groot voor mij en hij paste eigenlijk niet goed op mijn rug.

De oude rode tas is inmiddels verkocht en het wordt tijd voor een nieuwe, goede tas. Natuurlijk was mijn eerste idee om weer op Marktplaats te kijken. Als student heb je niet zomaar even €150 over, want dat is wat veel tassen tegenwoordig al kosten. Ik kon echter mijn draai niet vinden in de tassen die daar werden aangeboden. Ze waren al een jaar intensief gebruikt, hadden kleine mankementen of waren gewoon heel oud. Ook zocht ik voor een speciale vrouwen-tas, welke ontworpen is voor de vrouwelijke anatomie.

Ik ben nu al een tijdje op internet aan het kijken naar wat een goede tas nodig heeft en welke soorten er allemaal zijn. Voor de niet-reizigers onder jullie: Er zijn nogal wat verschillen in de tassen. Ik ben daarom laatst eens de Perry Sport in Zwolle binnen gelopen om wat advies te krijgen. Hoeveel liter heb ik nodig (de maten gaan in liters), wat zijn de prijzen, hoe is de kwaliteit?

Het eigen merk van Perry stond mij wel aan. Wildebeast heet het. Ik heb er al veel over gelezen en ook de andere producten van dit merk zijn kwalitatief goed. De vorige keer hadden ze nog een oud model in de Sale, maar die vond ik niet zo mooi. Dus ik ben vandaag nog eens binnen gelopen, eigenlijk alleen maar om te kijken of ze al een nieuw model binnen hadden.

En dat hadden ze gelukkig! Een hele mooie zwarte tas met fuchia-roze stukken. Het is een vrouwen-60 liter tas en ik ben er helemaal blij mee! Een medewerker heeft mij ontzettend goed geholpen door het verstelbare rug-systeem en de draagbanden helemaal op maat te maken en te vertellen waar ik allemaal op moest letten. Zo heeft mijn tas bijvoorbeeld geen ‘frontloader’ zodat je niet aan de voorkant een rits kunt openen om makkelijk binnen bij je kleding te komen.  Maar… er zit wel een andere grote rits waardoor je toch via het onderste deel erbij kunt, plus deze manier houdt dieven op een afstandje.

Het allerbeste nieuws was wel de prijs. Normaal €74,99 en nu in de aanbieding voor €59.95. Je raad het dus al, met de tas onder mijn arm liep ik trots de winkel uit!

Dit is mijn nieuwe trouwe reismaatje:

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Supermatz

  Mooie tas hoor 🙂 ik heb eigenlijk nul reistassen, maar wel een tentje van wildebeast.. bij de weg als je naast je tas nog een human buddy zoekt om je te vergezellen naar australië bied ik mij aan, wil er heeeeel graag naartoe en ik heb er blijkbaar ook familie wonen dus da’s altijd handig.
  Anyway veel plezier met je tas ik neem aan dat je hem in juni gaat gebruiken? Ciao xoxo! Matz

  22 april 2011 at 19:33
 • Reply Supermatz

  moet je trouwens voor je opleiding niet in het ABN schrijven? haha dat klinkt evil van me, no offense hoor heus maar ik spot hier Drentse grammatica 😛 can’t help but notice the ‘ben ik nodig’ usage, very awkward to my ears.. maar ben dan ook geen Drent mwahahaha Groningen ftw. byeeeee!

  22 april 2011 at 19:38
 • Reply Jeany

  haha nou dan heb je dat goed voor elkaar gekregen met die tas;) ik heb ergens bij mams thuis ook zo’n onding liggen.. sorry ben geen fan van rugzakken en al helemaal niet van die enorme dingen. Maar ik vind die van jou wel mooi hoor met roze =) en vooral als jij hem op je rug hebt en ik niet hihi

  23 april 2011 at 00:38
 • Geef een reactie