Follow:

Disclaimer

Content

Alle content op Sweet Suzie is door mijzelf geschreven, tenzij anders aangegeven. Het kan voorkomen dat een gastblogger een artikel schrijft, waar in dat geval ook zijn of haar naam bij zal staan. Alle advertorials die verschijnen op Sweet Suzie schrijf ik ook zelf, tenzij anders aangegeven.
De content op Sweet Suzie is een weerspiegeling van mijn mening en dient dan ook als persoonlijke blog gelezen te worden en niet als feit of als overkoepelende mening van bloggers.

 

Producten en reviews

De meeste producten die genoemd zijn in een review, heb ik zelf aangeschaft. Soms wordt een product mij aangeboden om te reviewen. Vanzelfsprekend geef ik ook bij deze producten mijn eerlijke mening en lees je dus mijn persoonlijke bevindingen en geen promotiepraatjes van de leverancier/webwinkel. Je kunt dus altijd vertrouwen op een eerlijke review.
Wanneer een product is aangeboden, staat er in het artikel dat het om een pr-sample gaat. Dit houdt in dat ik alleen het product heb ontvangen, en geen verdere compensatie.
Bij een advertorial staat ook altijd duidelijk vermeld dat het om betaalde content gaat. Voor advertorials ontvang ik compensatie. De inhoud van advertorials en samenwerkingen is altijd oprecht mijn eigen mening en is niet door een andere partij geschreven.

 

Winacties

Op Sweet Suzie verschijnen regelmatig winacties. Iedereen mag hier aan meedoen, zolang de regels worden gevolgd die in het betreffende artikel worden vermeld. Sommige winacties zijn alleen open voor inwoners voor Nederland, anderen zijn ook geldig voor lezers uit België. De winnaar van de winactie wordt gekozen met de hulp van een Random Name Picker zodat iedereen dezelfde kans heeft om de prijs te winnen. Nadat ik de prijs op de post heb gedaan, draag ik geen verantwoordelijkheid meer wanneer er wat mis gaat (prijs komt niet of beschadigd aan).

 

Foto’s

Alle foto’s met de namen ‘Geanne Schutter’, ‘Sweet Suzie’ of ‘Sweet Suzie’ en ‘Sweet Suzie’  zijn eigendom van mij. De laatste jaren gebruik ik geen watermerk meer in mijn foto’s maar dit houdt niet in dat je mijn foto’s zonder toestemming mag gebruiken op je eigen blog of ander medium. Wil je graag een afbeelding gebruiken, neem dan eerst contact met mij op via info@sweetsuzie.nl

Share: