Follow:
Beauty, Organic, Reviews

Dr Organic Argan Oil Body Soufflé Review

dr organic argan

Toen ik laatst een leuke actie van Dr Organic bij De Tuinen zag, besloot ik om een aantal producten te kopen die ik nog niet eerder had geprobeerd. Deze Dr Organic Argan Oil Body Soufflé is één van die producten waar ik erg nieuwsgierig naar was. In deze review lees je meer over deze body soufflé en wat ik er van vind.
 
Merk:
 Dr Organic
Naam: Organic Moroccan Argan Oil Body Soufflé
Verkrijgbaarheid: De Tuinen
Prijs: €13,99 voor 200ml
 
 
dr organic argan 

WAT BELOOFT DR ORGANIC ARGAN OIL BODY SOUFFLÉ?

“Deze ultra-opgeklopte bodycrème biedt de hele dag weldadige bescherming tegen vocht zonder dat het te zwaar of vettig aanvoelt. De voedende extracten helpen de droge, gevoelige huid te hydraterende en beschermen en verbetert de stevigheid van de huid. Deze lichte en goed opneembare bodycrème helpt bij het vernieuwen en kalmeren van de huid en is geschikt voor gebruik op het hele lichaam. Vochtinbrengend, voedend en subtiel geparfumeerd.”

Dr Organic is biologisch, niet getest op dieren en deze soufflé is geschikt voor vegans.
 
 
dr organic argan 

WAT VIND IK VAN DR ORGANIC ARGAN OIL BODY SOUFFLÉ?

Deze soufflé is echt heel anders dan de meeste bodylotions die ik gebruik. Het voelt inderdaad aan als een soufflé, alsof het opgeklopt is. Dit zorgt er voor dat je het makkelijk over je huid kunt smeren. Het is namelijk een stuk soepeler dan de traditionele body butter. Wat ook handig is, is dat deze verpakking een ‘klep’ heeft en geen draaideksel. Want als je handen glad zijn van de body soufflé, dan is een draaiende deksel niet heel handig.

Dan de Dr Organic Argan Oil Body Soufflé zelf, want daar heb ik natuurlijk ook wat over te zeggen. De soufflé voedt mijn huid diep, en dat is natuurlijk altijd een goed teken. Mijn huid wordt er heerlijk zacht van en het product trekt snel in. Omdat het door de luchtigheid zo snel uitsmeert, ben je dus ook vrij snel klaar met het aanbrengen van de Dr Organic Argan Oil Body Soufflé.

Wat ik echter het grote nadeel vind, is de extreem aanwezige geur. De verpakking belooft een ‘subtiele’ geur, maar dat is in mijn ogen niet waar. Zodra je de verpakking open maakt, komt er een hele sterke geur vanaf die ik zelf niet heel lekker vind ruiken. Deze geur blijft bij mij ook nog de hele dag hangen als ik de soufflé gebruikt heb en dat vind ik erg vervelend. Als je in de winkel bent, moet je misschien eerst even de geur ruiken van bijvoorbeeld een shampoo. De soufflé is namelijk afgesloten met folie, dus je kunt de body butter zelf niet ruiken. En als je die geur van de argan-collectie niet lekker vind, raad ik je aan om deze soufflé niet te kopen.

 
 
dr organic argan
dr organic argan
 
Voordelen:
– Rijk voedend voor de huid
– Dit product is biologisch en geschikt voor vegans
– De pot met klep is makkelijk in gebruik
– Regelmatig in de aanbieding, dus betaalbaar
 
Nadelen:
– Zeer zware parfumlucht die ik onprettig vind
 
 

Wat is jouw favoriete bodybutter of bodylotion?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie