Follow:
Beauty

Dure producten die ik niet vaak genoeg gebruik

Dure productenKen je dat? Dat je een kast vol hebt met wat duurdere producten die je vervolgens bijna niet gebruikt omdat dat zonde is? Ik ben er beslist schuldig aan en daar moet maar eens een einde aan komen. Want wat heeft het voor zin om prachtige producten te kopen als je ze vervolgens bijna niet gebruikt? Ik zocht mijn minst gebruikte luxe-producten op en neem mij plechtig voor deze vaker te gaan gebruiken.

 
 
Urban Decay Naked I oogschaduwpalette
Ja, hét meest bekende product van Urban Decay. En dat is ook helemaal niet zo gek, want deze palette is echt prachtig! Hoewel ik sommige kleuren wel regelmatig gebruik, mag de rest ook wel eens vaker gebruikt worden. Met zulke mooie kleuren moet ik daar vast wel een mooie ooglook mee kunnen maken.
 
Dior Miss Dior parfum
Deze klassieker kocht ik ooit met cadeaubonnen en tijdens een actie, waardoor ik zelf maar de helft hoefde te betalen. Ik heb dus echt niet kromgelegen voor deze parfum, maar toch voelt het als verspillen. Ik draag dit heerlijke zoete parfum eigenlijk alleen voor wat bijzondere dingen zoals verjaardagen, mijn diplomering en dat soort dingen. Maar het niet gebruiken van zo’n product is eigenlijk ook verspilling (de kwaliteit van parfum gaat na een paar jaar achteruit) en dus zou ik ‘m echt vaker moeten gebruiken. Nu kan het nog want oh, wat is deze geur heerlijk!
 
Victoria’s Secret bodylotion
Toen ik twee zomers terug in Amerika was, kocht ik een paar flessen bodylotion bij Victoria’s Secret. Dat zou me wel een tijdje kosten om doorheen te komen, dacht ik nog. En dat was helemaal waar! Ik heb nog maar één helemaal opgemaakt en dat is eigenlijk wel gek. Want de lotions ruiken super lekker en maken mijn huid heerlijk zacht, dus waarom gebruik ik dit product niet vaker? Ik heb er geen verklaring voor, dus de komende tijd zal ik deze steeds pakken na het douchen. Na twee jaar moet ik ze echt opmaken, want de houdbaarheid is allang verlopen! Oeps…
 
M.A.C. blush in Melba
Als je zoveel blushes hebt om uit te kiezen, blijf je gek genoeg vaak bij dezelfde twee of drie plakken. Ik kocht deze blush van M.A.C. al een hele tijd geleden en hij belande al vrij snel in een bakje tussen alle blushes die ik niet dagelijks gebruik. Je begrijpt dat deze nu weer in mijn ‘dagelijkse’ bakje ligt. De kleur vind ik namelijk nog steeds heel erg mooi!
 
Estee Lauder lipstick Pure Color in Nectarine
Met deze lipstick speel ik eigenlijk een beetje vals, omdat ik op dit moment door medicatie (super droge lippen) geen lipstick kan dragen. Maar als ik het kon, dan zou ik deze veel vaker moeten pakken. Het is namelijk een heel mooie rode kleur, zonder direct heel erg fel te zijn. Ik ben bijna van mijn medicatie af, dus dan weet je wel welke lipstick ik ga gebruiken.
 
The Body Shop bodybutter Spa Wisdom Polynesia
Deze bodybutter van The Body Shop is het typische verhaal van de Limited Editions. Ze zijn zó fijn, dat je ze niet op wil maken. Je weet namelijk dat ze niet meer verkrijgbaar zijn. Op is dus echt op met deze producten. Er zit nog maar een heeel klein beetje in, maar ik moet ‘m toch maar opmaken. Het bewaren van zo’n klein beetje bodybutter heeft ook geen zin. Maar oh, wat zal ik deze heerlijke geur missen!
 
 

Welk duurder product gebruik jij eigenlijk te weinig?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply Iscreambeauty

  Eigenlijk geen! Eerder kocht ik veel goedkope make-up en bewaarde ik mijn luxere make-up voor feestjes enz. Maar de laatste maanden vind ik dat jammer. Ik koop vrijwel alleen nog luxe make-up en draag deze ook dagelijks! Ik vind de kwaliteit ervan veel beter en zo voelt elke dag als een klein feestje!

  30 juli 2015 at 08:52
  • Reply Geanne

   Wat een goed idee, om gewoon meer luxe producten te kopen. De kwaliteit is inderdaad vaak een stuk beter!

   31 juli 2015 at 11:20
 • Reply Anna Jirina

  Oh ja dit is zo herkenbaar! Ik heb het vooral bij parfums haha.

  30 juli 2015 at 11:01
  • Reply Geanne

   Ik heb dat ook met parfums. Vooral met speciale die ik bijvoorbeeld in Nederland niet kan kopen.

   31 juli 2015 at 11:21
 • Reply Manon

  Ik gebruik mijn luxe producten heel vaak, maar ik heb dan ook niet heel veel luxe producten!

  30 juli 2015 at 17:34
 • Geef een reactie