Follow:
Beauty

Eerste indruk Beautyill Liquid Nail Art Tape

Beautyill liquid nail art tape
Hoewel ik nagellak echt prachtig vind, ben ik een kluns in het netjes aanbrengen ervan. Toen Helen van Beautyill met een nieuw product op de markt kwam, wist ik gelijk dat ik haar Liquid Nail Art Tape wilde proberen. In dit artikel geef ik een eerste reactie op deze nieuwe uitvinding.
 
Liquid Nail Art Tape is een nieuw product dat bedacht ik door Helen van Beautyill. Dit grijze goedje breng je aan op je nagelriemen en huid rondom je nagel waar je geen nagellak wil hebben. De Nail Tape droogt snel en na het aanbrengen van je nagellak trek je het er zo weer af, met de restjes nagellak. Ideaal en zo heb je nooit meer nagellak op je vingers. Ik kan echt totaal niet netjes mijn nagels lakken, dus dit is voor mij erg handig!
 
Beautyill liquid nail art tape
 
Mijn eerste indruk
Toen ik het potje met de grijze smurrie opende, was ik even verrast door de geur. Die ruikt niet erg lekker, maar de geur vervliegt wel snel. Het product is ook veel dunner (net zoals gewone nagellak) dan ik verwachtte, waardoor ik het makkelijk kon aanbrengen.

Helaas had ik de instructies van Helen niet helemaal goed gelezen, waardoor het resultaat de eerste keer niet helemaal optimaal was. Ik had alle vingertoppen rondom mijn nagelriemen ingesmeerd, maar mijn vingers plakten aan elkaar waardoor het tape alweer los liet. Ik had mijn nagelriemen ook niet goed genoeg afgedekt met Liquid Nail Art Tape en ik heb het te lang laten zitten nadat alle nagellak aangebracht was. Hierdoor zijn de randen alsnog niet zo netjes, en bleven stukjes nagellak met topcoat aan mijn vinger zitten wanneer ik de tape verwijderde. Ik moet dus nog wel even oefenen!
 
Beautyill liquid nail art tape
 
Toch denk ik dat dit een gat in de markt is, en een geniaal idee! Als jij beide handen erfect kunt lakken, heb je dit product niet nodig. Maar als jij ook wel eens knoeit of fanatiek aan de nail art gaat, is dit zeker een product om aan te raden! En je kunt het ook gebruiken voor een French Manicure om rechte strepen te creëren.
 
 
Liquid Nail Art Tape kun je hier kopen. Ik kocht een klein flesje van 5 ml voor €6,99 exclusief verzending.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Manon

  Ziet er wel goed uit !

  11 juni 2015 at 18:22
 • Reply Helen vd N

  Wauw wat onwijs gaaf om mijn liquid nail art tape voor het eerst op een andere blog dan die van mezelf te zien!
  Bedankt voor je leuke review Geanne!

  11 juni 2015 at 21:58
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  het is dat ik best aardig kan lakken, maar anders lijkt me dit wel handig!

  12 juni 2015 at 05:25
 • Reply Faye

  wauw! ik kende dit nog niet ..
  maar ik moet het hebben..! ben namelijk echt een kluns met nagellak!

  12 juni 2015 at 17:53
 • Geef een reactie