Follow:
Lifestyle

ENTERTAINMENT | Films die ik nog wil zien #2

filmsDe koude dagen komen er aan en wat is er dan fijner dan met een dekentje op de bank kruipen en een leuke film opzetten. Ik heb nog een aantal films die ik graag wil zien, maar op de een of andere manier komt het er maar niet van. Te druk met andere dingen, de vele series die binnenkort weer begonnen, Youtube-video’s en noem maar op; er blijft geen tijd over! Nu ik dit lijstje typ, hoop ik dan ook echt dat ik deze films binnenkort nog ga zien. Ben je benieuwd naar mijn keuzes, lees dan verder.
 
 
Bad Neighbours

 
 
The Fault In Our Stars

 
 
Life of Pi

 
 
Sex Tape

 
 
22 Jump Street

 
 
Q: Welke film moet ik beslist nog kijken volgens jou?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Manon

  22 jump street is echt zo grappig!! The fault in our stars Wil ik ook nog zien

  13 september 2014 at 16:31
 • Reply suavementes.wordpress.com

  Life of Pi is heeeeel goed! Neighbours vond ik niet zo en The fault in our stars stel ik eigenlijk steeds uit omdat hij zo zielig is, maar ik zou hem graag wel nog willen zien.

  13 september 2014 at 22:26
 • Geef een reactie