Follow:
Beauty

Etos verkoopt Essie!

Misschien dat jullie het al hebben zien staan in de Etos-folder: Vanaf deze week kun je bij de Etos nagellak van het Amerikaanse Essie kopen.

Essie is ontzettend populair in de VS en staat bekend om haar kleurrijke lakjes die bovendien goed blijven zitten zonder op de tweede dag al te chippen.
Ze waren al te koop bij sommige parfumerieën, maar nu dus ook bij Etos.  En deze week kosten ze slechts €7,99!
Op 30 april ging de actie van start en dus haastte ik me naar de winkel in Groningen. Met Koninginnedag nog wel, niet bepaald een rustige dag om de binnenstad in te gaan.

Ik moest wel even aan de verkoopster vragen waar de lakjes stonden, maar eenmaal gevonden werd ik helemaal blij. De verkoopster snapte dit niet helemaal want ze was niet bekend met het merk. Ik heb haar dus even uitgelegd wat voor merk het is en waarom ik er super enthousiast over ben.

Ik heb denk ik wel een half uur voor het rek gestaan omdat ik gewoon niet wist welke kleurtjes ik wilde kopen, ze zijn allemaal zo mooi! En dat kleurtje leek verdacht veel op een nagellak die ik al heb, die andere was misschien toch net iets te licht of te donker. Ja, het was nog best moeilijk om  een kleurtje te kiezen.

Ondertussen stond de vriendelijke verkoopster op ieder flesje een alarm te plakken. Ze vertelde me dat er zo’n 70 kleuren in de winkel stonden en dat dat nog niet eens alle kleuren zijn die Essie in haar collectie heeft. Kun je nagaan hoe moeilijk het is om te kiezen.

Uiteindelijk koos ik voor deze twee kleuren:
 98, Turquoise & Caicos. (In het echt iets groener dan hier op de foto)

23, Eternal Optimist.

De lakjes kosten buiten deze actie om €9.99
Wat is jouw favoriete kleur Essie nagellak?

Helaas kan ik ze nog niet swatchen voor jullie want ik ben op het moment bezig mijn nagels een verhardingskuur te geven. Hierover komt later nog een apart artikel.

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply teddlicious

  Ben benieuwd naar swatches!

  3 mei 2012 at 19:19
  • Reply Geanne Schutter

   Swatches komen over ongeveer een week. Heb je nog een voorkeur welke ik als eerste doe? 😉

   10 mei 2012 at 10:08
 • Reply Deb

  Ik ben ook benieuwd naar de swatches, Turquoise & Caicos lijkt me erg mooi!

  7 mei 2012 at 17:40
  • Reply Geanne Schutter

   Dat is inderdaad een heel mooie kleur. Ik heb iets soortgelijks van Essence, maar ik neem aan dat die van Essie toch iets langer zullen blijven zitten zonder te chippen.
   Nog even geduld voor de swatches 🙂

   10 mei 2012 at 10:09
 • Geef een reactie