Follow:
Beauty

Etos Zomergloed voor een zongebruind gezicht

Etos ZomergloedAls je het artikel met mijn tips voor zelfbruiner hebt gelezen, weet je al dat ik een aparte zelfbruiner voor mijn gezicht gebruik. Daarvoor kies ik namelijk voor de Zomergloed dagcrème van Etos. Waarom ik dit doe en mijn oordeel over dit product lees je in dit artikel.
 
 
Etos Zomergloed
 
Hoewel ik mijn twee favoriete zelfbruiners (Dove Summer Glow en Kruidvat Bruin Zonder Zon) geweldig vind, houd ik er niet van om deze op mijn gezicht aan te brengen. Gewone bodylotion smeer je toch ook niet op je gezicht? Ik krijg er daarnaast ook veel sneller puistjes van en mijn huid voelt de hele dag vettig aan. Dat is toch niet wat je wil?
 
 
Etos Zomergloed
 
Gelukkig heeft Etos een goedkoop alternatief dat je gezicht net zo bruin maakt als de gewone zelfbruiners. De Zomergloed dagcrème is speciaal voor je gezicht, en je kunt het vergelijken met een gewone dagcrème. Daarmee bedoel ik dat het specifiek gemaakt voor het gezicht, dat je huid niet vet wordt en dat je er gewoon make-up overheen kunt dragen. De zelfbruiner van Etos Zomergloed is net zo subtiel als je gebruikelijke (geleidelijke) zelfbruiner en qua kleur zie ik totaal geen verschil met de andere producten die ik gebruik. Zomergloed gebruik ik op mijn gezicht en hals, de zelfbruiner van Dove juist alles ónder mijn nek. En je ziet geen lelijke lijn waar beide producten elkaar raken, dus dat is gelukkig ook geen probleem.
 
 
Etos Zomergloed
 
Ik denk dat heel veel vrouwen niet weten dat er zelfbruinende producten zijn speciaal voor je gezicht. Ik smeerde vroeger ook de gewone zelfbruiners op mijn gezicht, maar dat hoeft nu niet meer! Ik vind het daarnaast ook erg fijn dat dit product niet al te duur is, namelijk naar €4,99 per tube van 50 ml. Ik weet dat er ook high-end producten op de markt zijn die hetzelfde doen, maar ik wilde deze budget-tip met jullie delen!
 
 

Zomergloed Dagcrème is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99.

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Dit wil ik wel eens gaan proberen! Helemaal niet duur ook.

    28 mei 2015 at 13:19
  • Geef een reactie