Follow:
Lifestyle

Fall favorites voor een knusse herfst

fall favoritesMet de herfststorm die afgelopen week over het land raasde, kunnen we toch wel concluderen dat de herfst officieel begonnen is en dat we de koudere maanden tegemoet gaan. De herfst is mijn favoriete seizoen; de bomen veranderen in prachtige kunstwerken met hun rode en gele bladeren en ik krijg direct weer zin in hot chocolade. Want ja, sommige dingen horen gewoon bij het seizoen en dat omarm ik met liefde. In dit artikel zie je mijn fall favorites om het knus in huis te maken en om jezelf lekker warm in te pakken voor koudere maanden. Kijk je mee?
 

Warme sokken

Ben ik de enige die echt zweert bij warme sokken en sloffen? Ik vind het heerlijk, maar ook noodzakelijk. Thuis heb ik nooit schoenen aan, maar wat krijg je dan snel koude voeten zeg! Daar komt bij dat ik de grootste koukleum ooit ben, dus lekkere warme sokken zijn onmisbaar. Normaal kies ik voor een paar fluffy socks maar eigenlijk ben ik nog op zoek naar een duurzaam paar katoenen of gebreide sokken.
 
 
yogi tea

 

Yogi tea en hot chocolate

Heb je laatst mijn artikel voor homemade yogi tea gezien? Deze heerlijke kruidige thee zorgt er zeker voor dat je lekker warm blijft, niet alleen door het hete water maar zeker ook door de combinatie van deze kruiden. Yogi tea mag dus niet ontbreken in mijn fall favorites!En als ik écht lekkere trek heb op een druilerige herfstdag, dan maak ik een kop hot chocolate. Met een beetje melk er door, want het leven is te kort voor waterige chocolademelk. Am I right?

 

Boeken en/of e-reader

Als ik iets fijn vind, dan is het de hele middag met een goed boek op de bank liggen. Ik probeer tegenwoordig meer te lezen en als het buiten dan toch koud en onstuimig is, kan ik me net zo goed in een kleedje rollen en helemaal verdwalen in een goed boek. Op dit moment lees ik The Power of Now van Eckhart Tolle en ben ik net begonnen in Billy and Me van Giovanna Fletcher. Tijdschriften zijn ook altijd heerlijk om te lezen. Die vragen vaak wat minder focus en is ideaal tijdverdrijf op een regenachtige dag.

 
 

fall favorites

 

Kaarsen

Tijdens de koudere maanden probeer ik het echt zo gezellig mogelijk te maken in huis. Gordijnen dicht, kaarsjes aan en alleen twee schemerlampen aan voor dat heerlijke sfeertje. Ik wissel altijd een beetje af tussen gewone waxinelichtjes, die met geur, hier en daar een waxmelt voor de ultieme wintergeur en sinds kort brand ik ook ‘ouderwetse’ lange kaarsen. Die had ik eigenlijk nooit in huis omdat ik daar niet de juiste houder voor had, maar die scoorde in laatst voor een prikkie. Dus de komende maanden gaan er denk ik weer heel wat kaarsen doorheen in Huize Suzie.
 

Chocoladepepernoten

Want ja, chocolade maakt alles beter. Helemaal als we het hebben over chocoladepepernoten. Meer reden hoef ik niet te noemen toch? Nomnom!

 

Warme kleedjes

Hoewel ik onlangs mijn Instagram bio heb gewijzigd, stond er heel lang dat ik het hele jaar onder warme kleedjes bivakkeerde. En dat klopt. Winter of zomer, ik heb altijd een warm kleed op de bank liggen en iedere avond begraaf ik mijzelf daarin. Ik kocht een paar maanden geleden een katoenen kleed met allemaal kleurtjes, wat iets meer bij mijn bohemian huis past. Maar ook de goedkope fleecekleedjes van Action en Xenos zijn prima om jezelf in op te rollen, zodat geen enkel stukje lichaam nog kou hoeft te lijden. Want ja, ik ben een enorme koukleum en ik heb het graag comfortabel warm. En dat is precies waar een zacht kleedje voor bedoeld is!

 
 

Wat zijn jouw fall favorites?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie