Follow:
Fashion

FASHION TREND | Floppy hoed voor de herfst


Floppy hoed voor de herfstNu de herfst dan echt begonnen is, begint het bij mij weer te kriebelen. Ik wil nieuwe kleding shoppen, leuke trends ontdekken en accessoires shoppen. Met mijn verhuizing in het vooruitzicht wil ik niet te veel geld uitgeven, maar om één trend kan ik dit jaar niet heen: de floppy hoed. Ik moet er één hebben, ze zijn gewoon zo leuk! Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien en vraag ik jullie hulp. Welke moet ik kopen?
 
 
 

Floppy hoed voor de herfst

1. H&M  –  2. River Island  –  3. Bershka  –  4. C&A  – 5. H&M 
 
 

Ik ga binnenkort even winkelen om de juiste hoed te vinden. Ik twijfel nog een beetje over de kleur. Ik vind bruin mooier bij mijn blonde haar en lichte huid, maar zwart past weer bij alles. Wat vind jij het mooiste? En heb jij ook een hoed voor de herfst en winter?

 
 

Welke van de bovenstaande hoeden is jouw favoriet?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jasmijn

  Leuke blogpost. Ik kom hier voor het eerst op je blog en ik moet zeggen: wauw! Wat een leuke blog! Je hebt er een volger bij, ga zo door!

  11 oktober 2014 at 14:26
 • Reply lovelowbudget

  Ik vind deze trend zo ontzettend leuk alleen niet zo geschikt voor mij, helaas. Ik heb nou niet bepaald een hoeden-hoofd.

  11 oktober 2014 at 23:00
 • Geef een reactie