Follow:
Fashion

FASHION | Hippe tas van Twinkeltje

Handtas TwinkeltjeHet vinden van de juiste handtas is nog steeds iets waar ik moeite mee heb. Ik heb er al vele gehad en soms kom je er pas na aankoop achter dat het eigenlijk helemaal geen handig model is. Grappig genoeg had ik nog nooit een helemaal zwarte tas gekocht, of iets wat op bovenstaand model lijkt. Twinkeltje stelde deze tas beschikbaar en vroeg me naar mijn eerlijke mening.
 
Ik heb maar een paar eisen aan een handtas:
1. Het moet groot genoeg zijn om genoeg spullen in mee te nemen
2. Het moet een stevige tas zijn zodat je spullen beschermt zijn en je makkelijk kunt zoeken
3. Het moet betaalbaar zijn

Dit model heet Seriousness en is precies wat ik zoek. Ik zal al langer te twijfelen om een modelzoals deze te kopen, maar door mijn onofficiële no-buy was het daar nog niet van gekomen.

Het materiaal van deze tas is wat je tegenwoordig veel ziet, zelfs bij grote modewinkels zoals Zara. Het is een soort stug leer met een kriskras patroon. Op de foto’s kun je dit vooral goed zien en ik vind dat dit de tas een luxe look geeft. Het metaal heeft een beetje een rosegouden kleur dat het net even een beetje anders maakt dan andere tassen op de markt.
 
Handtas Twinkeltje
 
Van binnen is de tas voorzien van zwarte stof, met een extra vak met rits in het midden. Zo voorkom je dat je belangrijke spullen uit je tas kunnen vallen of erger, gestolen kunnen worden. Daarnaast zit er ook nog een klein vakje met een rits in de zijkant en aan de andere kant zitten nog twee kleine vakjes. Zoals ik het nu kan inschatten zit er genoeg ruimte in deze tas voor al mijn zooi. Ik sta er om bekend dat ik nogal wat met mij mee sleep haha!

De tas komt met een stoftas, iets wat mij erg aanspreekt. Het geeft aan dat een bedrijf met je meedenkt en je de middelen geeft om goed voor je aankoop te zorgen. Deze stoftas gebruik je namelijk als je de tas niet in gebruik hebt, zodat het niet stoffig in een hoekje ligt. Erg handig! Wanneer je deze tas bestelt op Twinkeltje.nl, zit er ook een lange schouderriem bij. Ik ben vast niet de enige die het niet altijd handig vind om je handtas daadwerkelijk in je hand te dragen. Een schouderriem is soms onmisbaar en daarom is het fijn dat je bij dit model zelf de keuze hebt hoe je de tas draagt.
 
Handtas Twinkeltje
 
In de webwinkel zijn ook nog tal van andere leuke dingen te vinden. Denk aan leuke tops en jurken, sieraden en schoenen. Ik doe mijn best om me aan mijn no-buy te houden, anders was ik zeker nog eens gaan surfen tussen al dat leuks. Goedkope accessoires zijn mijn favoriet en de clutches, ballerina’s en bikini’s zien er stuk voor stuk leuk uit! Ik kan je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je direct 10% korting op je aankoop.
 
 

Dit artikel is gesponsord door Twinkeltje.


 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jasmine

  Elegant model van tas! Ik heb haast alleen maar zwarte tassen, omdat ze haast met alles matchen. En nog nooit eerder gehoord van een stoftas, bedankt voor de introductie.

  30 juli 2014 at 11:38
 • Reply Julie

  Echt een prachtige tas! 🙂

  5 augustus 2014 at 15:33
 • Geef een reactie