Follow:
Fashion

FASHION | Klassiek horloge op een budget

Boyfriend style horloge DalasAls je mij vraagt naar mij favoriete stijl horloge, dan is dat het type klassiek, boyfriend-ish classy. Denk Daniel Wellington, maar vergeet dan niet dat deze ontzettend duur zijn. Omdat ik mijn oude horloge wel een beetje zat was, ging op zoek naar een goedkoper alternatief. Gelukkig kwam ik al snel deze budgetversie tegen in de webshop van Webstash. Ik heb ‘m inmiddels in huis en ben er verliefd op! Lees verder voor meer foto’s en waar je het kunt bestellen!
 
Boyfriend style horloge Dalas
Het horloge dat ik kocht is van het merk Dalas. Wat voor mij van belang was, is dat het een zilveren plaat is met een bruin bandje. Vaak zie je alleen de combinatie bruin-goud of zwart-zilver en dat vind ik juist niet zo goed bij me passen. Alvast dus een pluspunt aan dit model!
 
 
Boyfriend style horloge Dalas
Het leren bandje lijkt best een goede kwaliteit te hebben en zit lekker. Vooral met dit model vind ik het leuk om het een beetje casual te dragen en daarom heb ik het bandje expres een gaatje te groot gedragen. Het enige minpuntje is dat mijn exemplaar twee zwarte vlekjes (net onder het midden van de wijzerplaat) aan de binnenkant van het glas heeft. Ik kan het er dus niet af krijgen en dat is wel jammer bij een nieuw horloge. Hopelijk is dit gewoon een foutje geweest en hebben andere modellen dit niet.
 
 
Boyfriend style horloge Dalas
Wat ik erg leuk vond, is dat ik bij mijn bestelling een leuk extraatje kreeg. Ik ontving deze ketting met een elegant klein zilveren bolletje in het midden. Helemaal mijn smaak door de eenvoud, dus ik ben hier erg blij mee. Ook met het horloge ben ik blij. Voor slechts  €19,95 ben ik er weer een leuk horloge bij, die ook nog eens een veel duurdere uitstraling heeft. Een koopje dus! Dit model is verkrijgbaar in de webshop van Webstash, waar je allerlei sieraden, kleding en accessoires kunt kopen.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Alexa Land

  wat leuk dat ze de bestelling wat persoonlijker maken, ziet er uit als een mooie horloge voor maar €20,-

  23 mei 2014 at 09:32
 • Reply Denise

  Super leuk dat je er inderdaad een kaartje bij krijgt met je handgeschreven naam, maakt het net iets persoonlijker! Super toffe horloge heb je gekocht <3

  23 mei 2014 at 10:16
 • Reply Swaen

  Mooi is die! Heel rustig en ook een beetje netjes.

  23 mei 2014 at 21:35
 • Geef een reactie