Follow:
Lifestyle

FASHION | Luxe creditkaarthouder voor prikkie

Aubrey LondonEen tijdje geleden was ik in Amsterdam en daar werd mijn creditcardhouder met pinpas en ov-kaart uit mijn broekzak (!) gestolen. Dus was het tijd om te zoeken naar een andere maar ik kon eigenlijk niets vinden. Ik houd namelijk wel van de klassieke/luxe look maar ik heb het geld er niet voor over. Ik was dan ook heel gelukkig toen ik dit prachtige exemplaar tegenkwam voor een goede deal. Benieuwd naar het hoe en waar, lees dan verder.
 


Aubrey London
 
Een tijdje geleden was ik in Bremen om een bezoek te brengen aan Primark. Ik zag op de website van het winkelcentrum al dat er een TK Maxx zat (TJ Maxx in Amerika) en ik wist dat ik daar moest gaan kijken. Ik kende de keten al van toen ik in Amerika woonde, en ik heb er al vele goede deals gescoord. Het is een warenhuis dat merkproducten verkoopt voor een leuke prijs. Ik heb er al eens een bikini en truien van Raph Lauren gekocht, voor weinig geld.

Hoe dan ook, terug naar deze creditcardhouder. Ik was bij de portemonnees aan het kijken en zag direct dit exemplaar van Aubrey England liggen. Ik kende dit merk niet, maar ik kon direct zien dat het een luxe merk was. Alleen al het kaartje, de vormgeving, de hoge kwaliteit leer en het gouden haasje voor het logo. En die typische geur van leer, I love it!
Het leuke aan TK Maxx is dat je bij bijna alle producten ziet wat de oorspronkelijke winkelwaarde is, en daaronder staat de prijs van TK Maxx. Zo weet je direct wat je bespaart! En wat bleek? Deze creditcardhouder kostte nu maar €5,95! Score!


Aubrey London
 
De creditcardhouder is zwart aan de buitenkant en lichtbruin aan de binnenkant. Aan beide kanten zit een vakje waar je je belangrijke pasjes in kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan je bankpas, rijbewijs/id en Ov-kaart. Zo heb je altijd alles bij de hand, ook als je het huis uitgaat zonder een grotere portemonnee. Ik denk dat ik deze nog vaak ga gebruiken, helemaal omdat hij zo mooi is. Wat mij betreft is dit echt luxe voor een prikkie! Helemaal als je bedenkt dat de handtassen van dit merk tegen de €200 zitten, dus dan heb ik echt geluk gehad dat TK MAxx deze had liggen.
 
 
Ik heb gehoord dat er ook een TK Maxx zit in Rotterdam, maar ik heb nog niet echt kunnen bevestigen dat dit ook zo is. Als jij het wel weet, laat het dan weten in de comments.
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Beautydagboek

  Hij is echt heel erg mooi! Hij ziet er inderdaad luxe uit.

  22 juli 2014 at 06:21
 • Reply Melissa

  De creditkaarthouder is echt prachtig!

  22 juli 2014 at 09:56
 • Reply Annelie

  Ziet er mooi uit!!

  22 juli 2014 at 11:21
 • Reply Manon

  Wat een leukerd!

  22 juli 2014 at 12:58
 • Geef een reactie