Follow:
Beauty, Favorieten

Favoriete beautyproducten van april 2015

favorieten aprilApril ligt alweer achter ons en dat houdt in dat het weer tijd is voor mijn maandelijkse favorieten op het gebied van make-up. Ik heb een paar oude favorieten herontdekt en er zijn ook twee nieuwe geliefde producten. Kijk je mee naar mijn favoriete beautyproducten van april?

 
 

Kruidvat rozenwater
Met dit rozenwater van Kruidvat maakte ik eens een DIY hydraterende rozenspray,  maar het restant van het rozenwater heb ik nooit opgemaakt. Zonde natuurlijk, dus ik besloot het laatste beetje als tonic te gebruiken. Niet alleen is dit product heel zacht op de huid, maar het ruikt ook nog eens erg lekker! Ik houd wel van de typische rozengeur!
 
Tommy Hilfiger Peach Blossom parfum
Nu we weer richting zomer gaan, pas ik mijn parfums vaak ook aan. Deze van Tommy Hilfiger is echt een zomers geurtje met een lichtzoete geur van perzik. Deze parfum is ideaal als je wel parfum wil dragen, maar dan wel eentje die niet zo overheersend is.
 
Collection Lasting Perfection concealer
Deze concealer is een nieuwe favoriet. Collection, voorheen Collection 2000, kun je helaas niet in Nederland kopen. Als je dus eens in Groot-Brittannië bent is het zeker een product om mee te nemen. Het heeft een geweldige dekking en werkt prima onder of over foundation. Hier kun je nog een uitgebreide review van verwachten.
 
Rimmel London Bronzer
Nu het eindelijk mooier weer wordt en ik de eerste zonnestralen op mijn gezicht heb gevoeld, is het ook weer tijd om de bronzer uit de kast te trekken. In de winter ben ik zo bleek dat geen enkele bronzer mooi is, maar nu lukt het weer. Mijn favoriete bronzer van de afgelopen jaren is deze van Rimmel London. De kleur is nu niet langer te oranje en geeft net iets meer definitie aan mijn gezicht.
 
W7 In The Nude palette
De laatste tijd grijp ik vaak naar mijn W7 In The Nude palette met prachtige kleuren oogschaduw. Ik vind het mooi dat de kleuren een warme ondertoon hebben en dat er zoveel kleuren in zitten zodat je altijd een mooie combinatie kan maken. En de kwaliteit is ook nog eens erg goed, helemaal voor de relatief voordelige prijs.
 
 
Q: Wat was jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie