Follow:
Beauty, Favorieten

Favoriete beautyproducten van deze zomer

Favoriet zomerproductenHoewel het soms qua weer niet zo lijkt, is het toch echt hoogzomer. Dat feit vraagt natuurlijk om zijn eigen favorieten-lijstje, met producten die ik in deze periode heel veel gebruik. Ik vertel je kort iets over het product en waarom het tijdens mijn zomer niet mag ontbreken.
 
 

Favoriet zomerproducten
Dr. Organic Pomegranate deodorant
Ik was al enige tijd aan het zoeken naar een deodorant zonder aluminium. Deze van Dr. Organic vond ik voor een heel schappelijke prijs bij De Tuinen, en het ruikt ook nog eens erg lekker. Zoals een goede deo behoort te doen, stopt het je niet van zweten (hoe moet je lichaam anders afkoelen?) maar je ruikt wél lekker fris. En het grootste voordeel; er zit geen aluminium, sls, parabenen en alcohol in dit product.
 
The Body Shop Japanese Cherry Blossom body mist
Soms heb je in de zomer geen zin om een parfum te gebruiken, maar je wil wel lekker ruiken. Daarvoor is een body mist ideaal. Het ruikt wat subtieler maar je ruikt toch ergens naar. Deze Cherry Blossom van The Body Shop ruikt heerlijk zoet en bloemig en is ideaal voor de zomer.
 
Human + Kind Apple & Herbs bodywash
Normaal houd ik erg van douchegels met amandelmelk, maar in de zomer is het wel fijn om een frisser geurende bodywash te gebruiken. Deze van Human + Kind kreeg ik toegestuurd van Wiewathaar.nl en gebruik ik al een hele tijd. Het ruikt naar appels en peren en het geeft je direct een verfrissend gevoel.
 
Yves Rocher Sheer Botanical lipstick in 22. Corail Doux
Door mijn medicatie voor acne kan ik eigenlijk geen lipstick dragen, omdat ik steeds vaseline op mijn lippen moet smeren tegen het uitdrogen. Maar deze lipstick van Yves Rocher is verrassend hydraterend en subtiel van kleur. Ik zou deze waarschijnlijk wel één á twee uur kunnen dragen zonder weer te hoeven smeren met vaseline. En het kleurtje lijkt heel fel oranje, maar de dekking is heel licht waardoor het net dat beetje extra kleur geeft aan je gezicht.
 
Milani Baked Blush in Luminoso
Need I say more? Het meest populaire product van Milani is deze prachtige blush. Het is een heel mooie perzikkleur met een subtiele glans, waardoor je zomerse kleurtje extra naar voren komt. Ik kan echt niet zonder deze blush en ik gebruik ‘m bijna dagelijks.
 
Organix Moroccan Argan Oil healing dry oil
Zon, zee en strand is heerlijk, maar niet zo goed voor je haar. Mijn toch al droge en pluizige haar probeer ik in bedwang te houden met deze fijne olie van Organix. Het is een ‘droge olie’ waardoor je haar niet vet wordt, maar het wel de intensieve verzorging van argan olie krijgt. Een top product voor ieder haartype, en het ruikt ook nog eens hemels!

 
 

Wat is jouw favoriete product deze zomer?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Anna Jirina

    Die lipstick is echt prachtig, ik ben gek op Yves Rocher!

    1 augustus 2015 at 11:02
  • Geef een reactie