Follow:
Beauty, Favorieten

Favoriete beautyproducten van maart 2015

Maart favorietenMaart is weer voorbij gevlogen, net als het mooie weer! Hoewel ik had gehoopt dat de lente nu echt door zou zetten, is het de laatste week eigenlijk alleen maar slecht weer geweest. Maar natuurlijk zijn er ook positieve dingen te vermelden, zoals mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand! Kijk je mee?

 
 

Benefit Coralista Blush

Mijn eerste en grootste favoriet van de afgelopen maand is de Coralista Blush van Benefit. Deze heb ik al lang geleden gekocht, maar iedere keer na het gebruik kreeg ik uitslag op mijn wangen! Maar nu mijn huid zo verandert door de acne-medicatie, merk ik dat ik opeens prima tegen deze blush kan. Hoera! Coralista is een prachtige perzikkleurige blush met een subtiele gouden gloed. Perfect voor het voorjaar en zomer en het ruikt ook nog eens erg lekker.

 

L’Oreal Skin Perfection Magic Touch Instant Blur

De primer van L’Oreal is sinds kort een favoriet van me. Onlangs kocht en testte ik de Skin Perfection Magic Touch Instant Blur en ik ben er zo tevreden over dat het zelfs een plekje in mijn favorieten verdient. Ik gebruik het iedere dag (wanneer ik make-up aanbreng) en het werkt gewoon fantastisch. De huid lijkt gladder en zachter en mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten.
 

W7 Oogschaduw quatret in Shades Of Brown

Het is geen geheim dat ik gek ben op bruine en koperen tinten oogschaduw. Zelfs een beetje roze (in de juiste kleur) mag niet ontbreken. Daarom ben ik ook zo gek op deze oogschaduwquatro van W7 in de kleur Shades Of Brown. Het heeft de perfecte kleuren voor een makkelijke ooglook, de kleuren hebben allemaal een prachtige glans en passen goed bij elkaar. Ik gebruik deze quatro bijna iedere keer als ik oogschaduw draag en ik ben er gewoon dol op! En W7 is ook nog eens een budgetmerk dus deze quarto heeft een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.
 

Dr. Renaud Azulene Calming Rich Cream

Mijn nieuwste aanwinst op het gebied van gezichtsverzorging is van Azulene Calming Rich Cream van Dr. Renaud. Daar verscheen afgelopen zondag al een review over en natuurlijk heb ik dit product over langere tijd getest. Daarom vind je het terug in mijn favorieten van maart, want ik heb dit zo goed als dagelijks gebruikt. Zoals je in de review kan lezen is het een vette crème die je het beste ‘s avonds voor het slapen kunt aanbrengen, en dan word je de volgende ochtend wakker met een super zacht huidje. Een andere reden waarom je deze crème terugvindt in mijn favoriete beautyproducten is om de heerlijke lavendelgeur van dit product. En omdat het helemaal natuurlijk is, dat is voor mij ook belangrijk.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete beautyproduct van de afgelopen maand?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Wat een mooie producten!

    31 maart 2015 at 17:49
  • Geef een reactie