Follow:
Beauty, Favorieten

Favoriete make-up voor deze herfst

favoriete makeupNu de herfst in aangebroken, leek het me een goed moment om weer eens mijn favoriete makeup van dit moment te delen. Want nu de zomer toch echt voorbij is, merk ik dat ik weer sneller naar andere producten grijp. Weg zijn de shimmery blushes en warme tinten; het is tijd om de herfstproducten weer uit de kast te trekken! Kijk je mee naar mijn favoriete makeup van dit moment?

 
 
Soap & Glory – The Righteous Butter
Voor mij betekent de herfst en winter één ding: een droge huid. Dus grijp ik zodra het warme weer voorbij is direct weer naar de meer hydraterende bodylotions en body butters. Deze van Soap & Glory is heerlijk romig en ruikt zoet en bloemig. Het smeert goed uit op de huid en trekt daarna snel in. En deze kleine verpakking is ideaal voor onderweg of voor in je handtas, als je halverwege de dag wel wat extra hydratatie kunt gebruiken.
 
M.A.C. – Melba Blush
Nu de zon minder schijnt en ik weer een witte huid heb, kies ik vaker voor een matte blush. Ik vind dat gewoon mooier bij mijn huid passen en het is ook wat subtieler. Hoewel ik nog steeds een shimmery blush pak voor feestjes, is deze matte van M.A.C. mijn favoriet voor dagelijks gebruik. Het is de perfecte perzikkleur die heel mooi staat bij een lichte huid.
 
Benecos – Natural Kajal oogpotlood
Een tijdje geleden gooide ik heel veel makeup weg omdat ik meer natuurlijke producten wilde gebruiken. Dit bruine oogpotlood van Benecos is daar een goed voorbeeld van. Het is een warme kleur bruin, met een beetje een rode gloed. Het is subtiel en goed te smudgen zodat de lijnen wat zachter lijken. Hij is helaas niet waterproof, maar ik vind het gewoon een fijn product om te gebruiken. En het feit dat ‘ie helemaal natuurlijk is, is ook mooi meegenomen!
 
M.A.C. – Hot Gossip Lipstick
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de laatste tijd niet zo veel lipstick draag, maar toch merk ik dat ik in de herfst en winter andere producten gebruik. Minder felle kleuren, minder glans en juist meer rustige kleuren. Deze lipstick van M.A.C. zit in dit lijstje met favoriete makeup omdat het gewoon een goede allrounder is. De kleur is mooi maar niet enorm opvallend en het is een cremesheen dus hij droogt je lippen niet uit en blijft mooi zitten. Het is de perfecte ‘your lips but better’ kleur.
 
Wet ‘n Wild – Walking On Eggshells Oogschaduw
Dit oogschaduwpalet gebruik ik eigenlijk het hele jaar door en dat kan ook met deze kleuren. Maar in de zomermaanden heb ik eigenlijk geen zin om veel oogschaduw te gebruiken en probeer ik minder makeup te dragen. Dus nu komt dit product weer uit de kast en het is echt prachtig! De kleuren passen heel goed bij elkaar en de pigmentatie is ook erg goed.
 
Maybelline – Color Tattoo in Crème De Rose
Als primer voor onder de Wet ‘n Wild oogschaduw gebruik ik dit product van Maybelline. Deze kleur is extra handig in de herfst, omdat het mat is. Dus net als met voorgaande producten, kies ik voor minder glans. Het zorgt ervoor dat de oogschaduw de hele dag mooi blijft, en de rose ondertoon ligt heel dicht bij mijn eigen huidkleur. Daardoor werkt het ook om je oogleden mooi effen te maken en adertjes te verdoezelen. Het is een dupe voor de M.A.C. Paint Pots en ik kan ze iedereen aanraden!
 
 

Dit is mijn favoriete makeup van dit moment. Wat zijn jouw favorieten?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Amy

  Mooie favorieten heb je! Dat palette van Wet n Wild is inderdaad een hele goeie, ik gebruik het ook erg vaak!
  http://www.thepinkperfectionist.be

  1 oktober 2016 at 10:56
  • Reply Geanne

   Het is inderdaad een fijn product en nog eens goedkoop ook!

   4 oktober 2016 at 17:40
 • Geef een reactie