Follow:
Lifestyle

favoriete series die ik dit najaar kijk

favoriete seriesSeries kijken is een grote hobby van mij. Het geeft me ontspanning, plezier en ik kan er gewoon uren naar kijken. Het is dus ook niet zo gek dat ik een aantal favoriete series heb op dit moment. Wat mijn favoriete series zijn, wordt een beetje bepaald door wat er op dit moment uitgezonden wordt en welke series ik aan het bingewatchen ben. Want niet alles wat ik op dit moment kijk, wordt ook daadwerkelijk uitgezonden op tv. Maar het zijn zeker leuke series, dus kijk je mee naar mijn favorieten?
 
 
favoriete series

Suits
Het populaire Suits is afgelopen zomer weer van start gegaan en wat was het einde van seizoen 5 spannend! In het nieuwe seizoen gebeurt dan ook weer van alles en ik kan iedere week niet wachten om de nieuwste aflevering te kijken. Als ik zeg dat het over een advocatenkantoor gaat klinkt dat niet zo spannend. Maar als één van de advocaten een fraudeur is die nooit rechten heeft gestudeerd en de hele firma dreigt mee te nemen in zijn ondergang, belooft dat zeker goeie tv!
 
 
favoriete series
Homeland
Een serie die ik pas sinds kort kijk is Homeland. Ik had er al wel vaker over gehoord, maar ik was er nooit aan toe gekomen. En in de afgelopen week heb ik al 1,5 seizoen gekeken, dus het is zeker spannend! Het gaat over een Amerikaanse marinier die 8 jaar lang gevangen was gehouden in Irak en terugkeert naar zijn gezin in de VS. Maar al snel blijkt dat de man mogelijk een bedreiging vormt voor Amerika. Het is een heel spannende serie vanuit het perspectief van een CIA-agente.
 
 
favoriete series
New Girl
Ik snapte de rage rondom New Girl nooit zo. Totdat ik het zelf ging kijken, want ik vind het nu helemaal geweldig! Hoofdpersonage Jess is echt hilarisch en ook de humor tussen haar mannelijke huisgenoten is erg goed geslaagd. Het is een heerlijke sitcom en de korte afleveringen vind ik ook erg praktisch. De afgelopen maanden heb ik alle seizoenen gekeken, en nu ben ik echt verslaafd! Gelukkig heb ik niet lang op het volgende seizoen hoeven wachten, die begint namelijk deze week. Soms is het dus best handig om laat aan een serie te beginnen. Dan hoef je tussendoor niet lang te wachten op nieuwe afleveringen!
 
favoriete series
Baby Daddy
Een man heeft een one-night stand en vindt maanden later een jonge baby op zijn deurmat. Juist, de moeder heeft het kind bij de vader gedumpt, die absoluut niet klaar is voor het vaderschap. Samen met zijn vrienden en familie moet hij er het beste van maken. Het resulteert in een hilarische sitcom mét schattige baby. Ik ben fan!
 
favoriete series
Jane The Virgin
Na het spannende einde van Jane The Virgin, kan ik niet wachten tot het nieuwe seizoen binnenkort weer begint. Jane werd per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd in plaats van het uitstrijkje waar ze voor kwam. Zodoende werd maagdelijke Jane zwanger. De vader? Dat blijkt haar baas te zijn. In de afgelopen seizoenen vloog Jane van haar vriendje, naar de armen van haar baby daddy en terug naar haar eerste liefde Michael. En het vorige seizoen eindigde dramatisch met een mogelijke dode. Want maagdelijke Jane zit verwikkelt in een wereld van drugs, criminelen, vermommingen en evil twins. Dat belooft wat voor het komende seizoen!

 
 

Wat zijn jouw favoriete series op dit moment?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie