Follow:
Beauty, Favorieten

BEAUTY | Favorieten van april

Favorieten ArilDe maand april is alweer voorbij en dus is het tijd om mijn favoriete producten met jullie te delen. Zoals iedere maand had ik weer een aantal dingen die ik veel heb gebruikt en die een plekje verdienen in dit overzicht. Kijk je met me mee?

 
Tijdens mijn vakantie in Amerika nam ik een paar bodylotions van Victoria’s Secret mee. Dit is de geur Sheer Love en het ruikt echt heerlijk! Het blijft de hele dag als een zoete geur om je heen hangen en het maakt je huid ook nog eens lekker zacht. Jammer dat de flesjes vrij duur zijn in verhouding met de inhoud maar als ik weer eens op Schiphol ben, neem ik zeker nog een fles mee.
Hoewel ik mijn haar zo goed mogelijk verzorg, houd ik altijd last van droog en pluizig haar. Deze Moroccan Argan Weightless Healing Oil van Organix gebruik ik na iedere wasbeurt. Het is een droge olie (blijft dus niet vet) en het maakt mijn haar minder pluizig. Het ruikt ook nog eens erg lekker! Ik kan niet zeggen dat dit echt een wondermiddel is, maar het is wel fijn is gebruik.
Ik heb onlangs mijn avondroutine aangepast (hierover komt nog een artikel) en deze Cleansing Cream van Hema is een nieuw product dat ik ben gaan gebruiken. Het is een heel milde creme waarmee ik mijn gezicht reinig. Het is heel zacht voor de huid en haalt het laatste restje cleasing butter prima weg. Ik heb het onlangs gekocht, maar ik zie het niet meer in de winkels. Het kan dus zijn dat deze niet meer verkocht wordt.
En dan is het tijd voor mijn favoriete make-upproducten van de afgelopen maand. Voor blush koos ik bijna iedere dag voor deze Lasting Finish Soft Colour Blush van Rimmel in de kleur Pink Rose. Het heeft een subtiele shimmer waardoor de kleur natuurlijk oogt en je net dat beetje glans geeft. Een heel neutrale blush die ik bijna dagelijks en met iedere look gebruik. Ook de Max Factor Lipfinity Lip Tint heb ik veel gebruikt. Verbazingwekkend kwam ik deze na twee jaar weer tegen in de kast en hij doet het nog gewoon! Dat is echt indrukwekkend voor een lip stain. Het droogt je lippen wel een beetje uit, maar dat is makkelijk op te lossen met wat lippenbalsem. Ik heb trouwens de kleur 03 Pink Princess.
 
 
Q: Wat is jouw favoriete product van de afgelopen maand? 

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Dagmar Valerie

  Oelala wat een geweldige favorieten! Heel mooi stuk voor stuk <3

  1 mei 2014 at 07:04
 • Reply Svenja Slootweg

  Heerlijke producten <3 Sheer love heb ik in bodyspalsh variant 🙂 Echt een lekkere geur!

  1 mei 2014 at 09:43
 • Reply Carmen

  Lijken me heerlijke producten, ik heb Sheer Love als parfum en body butter <3

  1 mei 2014 at 13:54
 • Reply Kimberly

  Sheer love heb ik geloof ik laatst geroken en vond ‘m zo lekker!! Ik wil hem nog steeds eens kopen hihi

  1 mei 2014 at 15:32
 • Geef een reactie