Follow:
Beauty

Festival musthaves voor het komende seizoen

festival musthavesHet mooie weer zet nu echt door en daarmee gaat ook het festival-seizoen weer van start! Lekker de hele dag in de zon en genieten van goede muziek, wie houdt er niet van? Hoewel festivals en mijn gezondheid niet goed samen gaan, probeer ik wel te genieten van kleinere festivals in de buurt. Ik heb een aantal musthaves die ik altijd bij me moet hebben en vandaag deel ik deze met je!
 
 
festival musthaves

Zonnebril – Primark

Je zal niet de enige zijn die in haar feeststemming spontaan vergeet om een zonnebril mee te nemen. Dé essential voor een zonnige dag. Check van te voren (vooral met nieuwe exemplaren) of de bril wel lekker zit. Hoofdpijn op een festival is geen pretje.
 
 
festival musthaves

Fris en fruitig voor de dag komen

Op een festival mag een beetje beauty niet ontbreken. Zelf neem ik altijd een mini-deodorant mee en een klein flesje parfum. Zo kun je je halverwege de dag even opfrissen en ruik je ook rest van de dag lekker. Niemand houdt van die bekende zweetlucht op festivals! Ook is het slim om aan hygiëne te denken. Met een kleine hand sanitizer zoals deze van Bath & Body Works maak je snel je handen schoon zonder water. Handig als je bijvoorbeeld op het terrein wat wil gaan eten, of na het gebruik van die stinkende Dixies. Het laatste beautyproduct dat ik altijd meesleep is zonnebrandcrème. Vaak sta je de hele dag in de zon en dan wil je natuurlijk niet verbranden. Denk aan je lichaam (vergeet je nek, oren, neus en knieholtes niet) maar ook aan de huid van je gezicht. Op zonnige dagen gebruik ik altijd een extra spf voor mijn gezicht, die ik ook trouw de hele dag door smeer. Deze van Biodermal is erg fijn, heeft factor 30 en kun je ook gebruiken als je make-up draagt.
 
 

festival musthaves

Extra batterij voor je telefoon

Grote kans dat je de hele dag foto’s en filmpjes aan het maken bent op je telefoon. Of dat je de navigatie gebruikt om het terrein te vinden. Je batterij is dan vast veel eerder leeg dat jij zou willen! Zorg er dus voor dat je een extra batterij mee neemt waarmee je je telefoon eenvoudig ter plekke kunt opladen. Zo heb je altijd genoeg batterij om de treintijden voor de terugreis te bekijken, of die ene leuke foto op Instagram te delen. En niet vergeten om vooraf deze extra batterij alvast op te laden!

 
 


festival musthaves E

Een grote en warme sjaal – Ebay

Misschien denk je niet direct aan een sjaal als je de hele dag in de zon staat, maar vergeet ‘m niet! In de avonden kan het snel afkoelen en dan is een grote sjaal een must. Zo hoef je geen jas mee te sjouwen, en houd je jezelf toch warm. Als je een extra groot exemplaar meeneemt, kun je die ook om je schouders dragen voor extra warmte. Ook voor de terugreis naar huis is het handig om een sjaal te hebben. Het openbaar vervoer of auto is al snel fris na een dag in de zon.

 
 

Q: Wat is jouw musthave voor een festival?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Helaas mag je op festivals meestal geen deodorants en parfum mee neem omdat het in sprayvorm zit, maar ik duw altijd wat in mijn bh haha

  22 april 2015 at 09:17
 • Reply Manon

  Ik ga eigenlijk bijna nooit naar een festival haha

  22 april 2015 at 13:52
 • Geef een reactie