Follow:
Lifestyle

Watchlist | Films die ik nog wil zien

MovieSoms zie je een trailer voorbij komen van een film en heb je zoiets van: ‘deze moet ik echt gaan kijken’. Ik zet dan vaak de titel in mijn Wunderlist-app zodat ik het niet vergeet. Op dit moment staan er weer een aantal films op mijn lijstje en ik ben druk bezig om ze ergens de komende weken te gaan kijken. Benieuwd naar mijn keuzes, lees dan verder.

 

ArgoArgo
De CIA stuurt een aantal agenten naar Iran om gijzelingen te beëindigen. Dit kunnen ze niet doen als ze eruit zien als agenten dus gaan ze undercover als een filmploeg uit Hollywood. Zo proberen ze uiteindelijk de gegijzelde Amerikanen als leden van de crew weer uit het land te krijgen.
Bekijk hier de trailer

 

Catching FireCatching Fire
Catching Fire is het vervolg op de Hunger Games. Normaal gesproken houd ik niet zo van de fantasywerelden zoals in Lord of the Rings etc. maar Hunger Games vond ik wel erg leuk! Het zal vast weer een grof gevecht worden, maar ik vind Jennifer Lawrence een goede actrice en ik wil graag weten of haar personage het deze keer weer redt.
Bekijk hier de trailer

 
BeyonceLife is but a dream
Dit is een documentaire over het leven van Beyonce. Ik ben niet eens fan van haar maar ik ben toch wel erg nieuwsgierig naar de vrouw achter de roem. Het zet je ook even weer met beide benen op de grond want hoe leuk en populair ze ook is, ze is ook maar een mens en dat zegt ze zelf ook in deze film. Ik ben benieuwd!
Bekijk hier de trailer

 

12 years a slave12 years a slave
Het schijnt een heel heftig verhaal te zijn over de slaven in het zuiden van de Verenigde Staten. Mensen worden uitgebuit, geslagen en mishandeld, maar toch wil ik de film zien. Het gaat over één man die werd ontvoerd in New York en zo begon aan zijn leven als slaaf. Ik ben erg benieuwd hoe hij het red en of hij ooit nog zijn familie terug ziet.
 
 
Q: Welke film raad jij me aan om binnenkort te kijken?
 

Bron foto’s: Google & Weheartit.com
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon Boerakker

    Deze films wil ik ook nog wel zien.

    10 juni 2014 at 11:06
  • Geef een reactie