Follow:
Lifestyle

Finishing touches voor mijn inrichting

poster new york
Wie net een nieuwe woning heeft, weet waarschijnlijk wel hoe lastig het is om sfeer te geven aan de vele kale muren. Zo’n muur heb ik bijvoorbeeld in de hal en boven het dressoir in de woonkamer. Toen ik het aanbod kreeg van Posters.nl om iets leuks uit te zoeken, was ik dan ook erg benieuwd hoe ik mijn huis iets meer tot leven kon brengen. Kijk je mee naar de posters die ik gekozen heb?
 
 
poster new york
Poster New York City – Rockafeller

Lange tijd twijfelde ik of ik in mijn hal ook een poster of schilderij wilde. Ik wilde iets wat echt tot me sprak en bij mij past, maar ik nam er niet te tijd voor om iets uit te kiezen. Toen het aanbod van Posters.nl kwam en ik snel een kijkje nam in het assortiment, spotte ik deze prachtige poster van New York City met uitzicht op het Empire State Building. Nu weet ik dat half Nederland een poster van NYC in huis heeft, maar voor mij heeft het natuurlijk een bijzondere betekenis. Ik heb bovenop het Empire State Building gestaan, ik heb in Amerika gewoond en als ik wilde shoppen of stappen met vriendinnen, namen we gewoon de trein naar The Big Apple. Voor mij is het een prachtige herinnering aan die tijd, aan een land waar dromen uitkomen en waar hard werken beloond wordt.Omdat mijn hal wit is met een paar zwarte accenten, wist ik direct dat ik een poster in zwart-wit wilde hebben. Het was nog wel lastig om de juiste maat te vinden want de poster mocht niet de hele muur in beslag nemen. Deze poster komt op dik en glanzend papier met een mooie afwerking en de details zijn goed zichtbaar.
 
 

poster new york
Antieke wereldkaart

Ook wilde ik graag een wereldkaart in huis hebben. Ik heb aardig wat gereisd en dat wil ik natuurlijk nooit vergeten. Daarom koos ik een prachtige oude wereldkaart uit voor een knutselproject. Ik ga deze poster op een prikbord plakken en vervolgens met naalden aangeven waar ik allemaal al ben geweest. Een leuke manier om je reizen te onthouden en ook nog eens mooi voor in huis.

Het enige nadeel van deze poster is dat het uit verhouding getrokken lijkt. Er zijn meerdere formaten van deze kaart verkrijgbaar en de meeste maten vond ik te groot. Deze kleinere poster leek op de afbeelding op de website al erg in elkaar gedrukt te zijn, maar ik ging er van uit dat dit alleen voor het plaatje in de webshop was. Helaas is de uiteindelijke poster ook niet in verhouding waardoor de landen opeens vervormd zijn. De onderste cirkels lijken op de grotere posters bijna rond en op die van mij zijn ze bijna ovaal. Dat is wel iets wat ik erg jammer vind, helemaal omdat een wereldkaart voor mijn idee altijd een realistisch beeld moet weergeven.

 
 

poster new york
Whistlejacket

Mijn vroegere paardenmeisje kwam weer even tevoorschijn toen ik deze poster van Whistlejacket zag. Ik heb jarenlang pony’s gehad en kan nog altijd een mooi paard waarderen. Whistlejacket is een kunstwerk van George Stubb uit de 18e eeuw en het paard was een topsporter op de renbaan. Het leek me leuk om een afdruk van dit mooie werk in huis te hebben. Helaas is de poster zo donker dat je de details van de nek en het hoofd van het paard niet eens meer kunt zien. Nu heb ik het originele werk opgezocht en die is ook vrij donker. Maar ik ging af op het plaatje in de webshop en die was vele malen lichter en veel mooier! Ik baal dus wel een beetje dat alles nu zo donker is. Waar ik deze poster op ga hangen of inlijsten weet ik dus ook nog niet zo goed.

 

In de webshop van Posters.nl kun je kiezen uit vele thema’s, formaten en vormen. Ik vond de hoeveelheid aan posters wel een beetje intimiderend met zoeken, dus je moet er wel even de tijd voor nemen.

 

Uiteindelijk ben ik heel tevreden over mijn poster van New York City en hangt ‘ie prachtig in mijn hal. De andere twee posters waren niet helemaal wat ik er van verwachtte, maar met de wereldkaart ga ik in ieder geval aan de slag met de speldjes. Het resultaat zul je waarschijnlijk nog wel online zien verschijnen!

 
 

*Deze producten zijn ter review toegestuurd

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie