Follow:
Beauty, Lifestyle, Shoplog

FOTO-SHOPLOG | Action, Kruidvat, Hema

Shoplog ActionSoms heb je gewoon zo’n dag dat je een heleboel aankopen doet. Ik had vorige week zo’n dag. Ik ging op pad voor een aantal goede aanbiedingen, maar ik kwam natuurlijk met meer thuis dan ik van te voren dacht. In deze foto-shoplog zie je wat ik allemaal kocht bij Action, Kruidvat en Hema. Kijk je mee?
 
Shoplog Action

Driepoot lamp – €5,95
Lampenkap – €2,39
Pan – €6,19

Laten we beginnen met deze leuke lamp! Ik zag ‘m al eens voorbij komen op Instagram en ik wilde ‘m graag hebben. Grappig was dat als je de doos kocht met alles erin (onderstuk plus kap), je veel duurder uit was dan de twee onderdelen los kopen. Ik kocht ook nog een kleine koekenpan. Laatst kocht ik al een grote dure pan, maar ik wilde nog een kleine erbij hebben voor eitjes en andere kleine dingen. Deze heeft een lekkere dikke bodem, waardoor het niet zo snel aanbrandt. En deze deodorant van Rexona gebruik ik altijd, dus daar nam ik ook nog twee van mee.

 
Shoplog Action

 Argan Oil Shampoo – €0,89 (normaal €1,39)
Argan Oil Conditioner – €1,59
In-Shower Bodymilk – €1,- (normaal €2,99)
Skin Science Cleansing Oil – €1,99

Kruidvat had een aantal leuke acties om het huismerk te promoten en daar maakte ik graag gebruik van. Ik had al veel goeds gehoord over de shampoo en conditioner met argon olie, dus deze set ga ik proberen zodra mijn andere producten op zijn. De In-shower bodymilk in de namaak van de ‘Nivea onder de douche’ en omdat deze nu maar een euro kostte, nam ik deze ook mee om te reviewen. De Cleansing Oil was niet in de aanbieding, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar dit nieuwe product van Kruidvat. Ook hiervan volgt nog een review.

 
Shoplog Action

Tomado Kruidenrek – €5,89
Creditcardhouder – €1,99

Ik kocht alvast een handig kruidenrekje voor mijn uitzet. Ik had al mijn kruiden altijd in een plastic bak in het keukenkastje, maar dat was eigenlijk niet handig qua ruimte. Hopelijk werkt dit beter. En omdat ik mijn ov-kaart altijd in mijn jaszak heb als ik onderweg ben, wilde ik iets hebben om het te beschermen. Deze faux-leather creditcardhouder kan er omheen en dan kan ik gewoon biepen bij het paaltje. Ik ben benieuwd hoe deze ik de praktijk bevalt.

 
Shoplog Action

Jurkje Hema – €10,-

En als laatste kocht ik dit jurkje dat bij Hema in de aanbieding is. Normaal draag ik bijna nooit een jurkje, maar ik vind dit wel een flatteus model. In de insert zie je nog even hoe het eruit ziet als je het aan hebt, want op de hanger lijkt het een beetje vreemd. Ze hadden nog meer kleurtjes en motieven.

 
 
En dat was alles wat ik in de afgelopen week heb gekocht. Hopelijk vond je het leuk om te zien, bedankt voor het lezen!
 

Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Naomi

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! De lamp is echt heel leuk!

  30 april 2014 at 06:38
 • Reply Dagmar Valerie

  Waaauw wat een heerlijke shoppings! Goed geslaagd, leuk jurkje !

  30 april 2014 at 07:22
 • Reply Suzanne

  Wat een prachtig lampje! Leuke aankoopjes.

  30 april 2014 at 08:57
 • Reply Diolifestyle

  Die lamp is leuk!

  30 april 2014 at 12:24
 • Reply Sara - Window On My Wardrobe

  Leuke aankopen, dat kruidenrekje lijkt me handig!
  X Sara

  30 april 2014 at 12:33
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  dat kruidenrekje is handig, zoiets moet ik ook! mijn kast staat te vol, er viel laatst al een potje met kruiden uit! leuk jurkje ook van hema trouwens!

  30 april 2014 at 18:41
 • Reply Joyce

  Leuke aankopen ! Vooral de lamp, het kruidenrekje en het jurkje vindt ik geweldig ;D

  4 mei 2014 at 20:03
 • Geef een reactie