Follow:
Beauty, Reviews

Geef je huid een oppepper met Sans Soucis peeling

Sans Soucis Power Fruit Facial Peeling Nu mijn acne-behandeling er bijna op zit, is het tijd voor de volgende stap in mijn gezichtsverzorging. De conditie van mijn huid wil ik verbeteren, evenals het verminderen van littekens. Natuurlijk zijn dat twee dingen waar talloze producten voor op de markt zijn. Na grondig onderzoek besloot ik om de gezichtspeeling van Sans Soucis te kopen en vandaag deel ik mijn ervaring met je.
 
 
Door de acne heeft mijn huid jarenlang ernstig te lijden gehad. Maar op dat moment kon ik er zelf weinig aan doen, en dus vond ik gezichtsverzorging ook minder interessant. Ja, ik smeerde wel trouw met dag- en nachtcrème, oogcrème en één keer per week een serum, maar daar hield het ook mee op. Nu de acne weg is en mijn huid weer glad is, wil ik er dus beter voor gaan zorgen.

Deze peeling van Sans Soucis is op basis van fruitzuren die eigenlijk het bovenste laagje van de huid verwijdert en huidvernieuwing stimuleert. Mijn huid is nog altijd gevoelig (ik heb altijd al een gevoelige huid gehad) en dus wilde ik niet te rigoureus van start gaan. Deze peeling laat je ook maar 2 tot 3 minuten op je huid zitten, en dan was je het er af. Je zou het zelfs korter kunnen gebruiken als je huid er wat geïrriteerd van raakt.

Een gezichtspeeling is niet alleen geschikt voor mensen die acne hebben gehad. Het werkt ook als anti-rimpelmiddel en het geeft een lekkere boost aan je huid. Ik zie het vooral product voor tijdens de winter, wanneer je huid droog is. De peeling haalt de dode huidcellen weg en laat je grauwe kleurtje verdwijnen. Je moet na een peeling trouwens wel even voorzichtig zijn met de zon, dus daarom is de winter sowieso een betere periode om deze fruitzuur peeling te gebruiken.

 
 

Sans Soucis Power Fruit Facial Peeling

 

Wat belooft Sans Soucis Gezichtspeeling?

“Power Fruit Facial Peeling van Sans Soucil bevat het exclusieve Power Fruit Complex gemaakt van extracten uit ananas, druiven en passievruchten en thermaal water dat rijk is aan mineralen voor een zachte peeling van het huidoppervlak. Deze ingrediënten zorgen voor: verwijdering van dode huidcellen en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Al na het eerste gebruik zien lijntjes en rimpels er zichtbaar fijner uit en de huid ziet er soepel en zacht uit. Vrij van parabenen, minerale olie en parfum.”

 
 

Sans Soucis Power Fruit Facial Peeling

Sans Soucis Power Fruit Facial Peeling

De ingrediënten

 
 

Wat vind ik van Sans Soucis Gezichtspeeling?

Dit is de eerste peeling die ik op mijn huid gebruik, dus ik kan het niet vergelijken met andere producten. Ik heb vooraf grondig onderzoek gedaan naar de producten op de markt. Ik wilde een niet al te duur product (want wat als mijn huid het niet verdraagt), er moesten niet te veel gekke ingrediënten in zitten en het moest een mild product zijn. Aan deze wensen voldoet dit product van Sans Soucis prima.

De peeling gebruik ik ongeveer één tot twee keer per twee weken. Hoewel het mild is, wil ik mijn huid namelijk niet onnodig irriteren. Ik merk dat na regelmatig gebruik de aanblik van mijn littekens en pigmentvlekjes verminderd zijn. Natuurlijk zijn littekens niet weg te toveren, maar soms vallen ze minder op na gebruik van een bepaald product. Dat heb ik met deze peeling. De droge plekjes op mijn gezicht (rond mijn neus heb ik eczeem volgens de dermatoloog) lijken ook te verminderen en mijn gelaat heeft een gezonde gloed gekregen.

Ik ben dus erg enthousiast over dit product. Het geeft je huid een boost, is mild genoeg voor de gevoelige huid en met een prijs van €16,88 is het best betaalbaar. Ik gebruik maar een heel klein drupje, dus ik ben nog wel en tijdje zoet met dit product. Ben je ook op zoek naar een manier om de conditie van je huid te verbeteren, dan kan ik de gezichtspeeling met fruitzuur van Sans Soucis zeker aanraden.

 
 
Sans Soucis Power Fruit Facial Peeling

Sans Soucis Power Fruit Facial Peeling

 
 

Ik kocht deze Sans Soucis gezichtspeeling bij Douglas voor €16,88. Ik weet dat deze peeling niet in alle filialen verkocht wordt, dus ik heb ‘m online besteld. Je zou het vast ook bij andere winkels kunnen vinden maar Douglas rekent geen verzendkosten, dus dat is vaak mijn eerste keuze.

 
 

Heb jij wel eens een gezichtspeeling gebruikt?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie