Follow:
Beauty

Glossybox Unboxing: Augustus

Het is weer tijd voor het uitpakken van de Glossybox! Via Facebook had ik al een paar hints gekregen, waaronder dat het waarschijnlijk een product van Kiehl’s zou bevatten. Was deze hint juist of zat er toch wat anders in de box van augustus?
Iedere maand ontvang ik via Glossybox een doos met daarin vijf producten die ik op die manier voordelig kan testen. Dit abonnement kost €12,50 per maand en je kunt per maand ook weer opzeggen.

Wil je zien wat er in de Glossybox van augustus zit?

*Let op! Er volgen foto’s van de Glossybox van deze maand. Heb je jouw box nog niet in huis en wil je de inhoud niet zien, scroll dan niet verder!*

Over deze box:
In de Glossybox van deze maand zit het nummer 1 bestseller product voor de lippen van het premium merk Kiehl’s. Daarnaast is er ook aan de verzorging van het haar gedacht en met de make-up en de speciale Glossybox make-up brush creëer je in een handomdraai de meest uiteenlopende make-up looks .

Kiehl’s – Lip Balm €8,- full size
Yay for Kiehl’s! Ik heb veel goede dingen over dit merk gehoord en ik ben dan ook erg blij dat er een product van zo’n gaaf merk bij zit. De lipbalm komt uit de tube als een harde gel maar het smelt direct wanneer je het aanbrengt.

Indola – Innova Color Shampoo €11,75 voor 300ml
Shampoo’s in de Glossybox is niet direct iets waar ik van sta te springen. Ik heb een fijne shampoo en ik heb liever make-up samples. Toch ben ik benieuwd naar dit product want er zit een speciaal bestandsdeel in (ZeroSulfate) wat nogal goed voor je haar blijkt te zijn.

Vera Valenti – oogpotlood €3,90 fullsize
Een ENORM lang oogpotlood van een merk waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Ik gebruik zelf geen zwarte maar bruine eyeliner, maar toch is het handig dat het er in zit. Er zit een puntenslijper op de dop zodat je altijd even kunt slijpen.

Vera Valenti – Oogschaduw Palette €5,32 fullsize
Eerst was ik hier een beetje ‘bang’  voor. Ik dacht dat het weer zo’n goedkoop palette zou zijn maar ik ben helemaal verbaasd. Zoals je op de swatches kunt zien zijn ze super gepigmenteerd en het zijn kleuren die ik veel gebruik. Bruine tinten met een bronzen tintje, ik hou er van! Ik ga deze zeker veel gebruiken! In het midden zit nog een blush.

Swatches:

Glossybox – Serie Exclusiv Pro Beauty Brush  €7,-  fullsize
Ik had al gehoord dat deze er in zat (of in een eerdere buitenlandse Glossybox) en verwachtte er al niet te veel van. De kwast is te hard om door te gaan als exclusieve ‘Pro Brush’ dus het is gek dat ze het die naam geven. Toch denk ik dat ik de kwast wel kan gebruiken voor highlighter etc. 

Wat is jullie favoriet van de Glossybox van augustus?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie