Follow:
Beauty

Glossybox Unboxing: Juli

Het is weer tijd voor het uitpakken van de Glossybox! Ik was op vakantie toen de Glossybox verstuurd werd, dus ik moest echt mijn best doen om niet op andere beautyblogs te spieken. Ik wilde natuurlijk graag weten welke producten er in zaten, maar het is altijd leuker om het zelf te openen.

Iedere maand ontvang ik een box met daarin 5 producten die je op die manier voordelig kunt testen. Dit kost €12,50 per maand en je kunt per maand ook weer opzeggen.

Wil je zien wat er in de Glossybox van juli zit?

*Let op! Er volgen foto’s van de Glossybox van deze maand. Heb je jouw box nog niet in huis en wil je de inhoud niet zien, scroll dan niet verder!*


Over deze box:
Glossybox gaat met vakantie en neemt mee… een lichtroze koffer met vijf beautyproducten in een handig formaat voor op reis. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste vrouwen maar liefst 6 tot 10 beautyproducten meenemen op reis. Met de inhoud van deze Holiday-editie ben je dan ook al een eind op weg. 
Voor personen die het vooruitzicht hebben om in Nederland te blijven: wees gerust. Deze beautyproducten komen ook in Nederland goed van pas.

Himalaya Herbals – Purifying Neem Foaming Face Wash (€6,95 voor 150 ml)
Een gezichtsfoam om mee te reinigen. Ik ben gek op foams want ik vind ze zachter voor mijn huid en ze schuimen lekker zodat alles goed schoon wordt. Mijn gewone foam is bijna op en dus wilde ik vandaag een nieuwe halen (Zarqa is in de aanbieding bij De Tuinen) maar toen zat deze in de glossybox. Ik heb hem al even geprobeerd en het beviel goed.

 

 
Schwarzkopf Professional – BC Sun Protect Hair & Body Shampoo (€13,40 voor 250 ml)
Een beschermende shampoo voor je haar en lichaam. Het verwijdert zout, chloor en zand en geeft je schoon en glanzend haar. Ik ben al op vakantie geweest maar wie weet krijgen we nog een paar warme dagen zodat ik dit met Nederlands zeewater kan proberen.

 

 

Barry M – Nail Paint (€3,- per potje)
Dit is een kleur die ik in de winkel waarschijnlijk direct voorbij zou zijn gelopen. Ja, dat heb ik zeker gedaan want in Engeland heb ik nog voor het schap van Barry M gestaan, maar het maakte niet zoveel indruk. Toch ben ik benieuwd hoe de kleur uitpakt en of het lang blijft zitten.

 

 

Weleda – Vitaliserende Duindoornolie (€14,95 voor 100 ml)
Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar de producten van Weleda. Natuurlijk, geen rare dingen en fijne geuren. Deze olie van duindoorn verlevendigt en herstelt de huid. Je kunt het ook goed gebruiken na het zonnebaden want het gaat uitdroging tegen en het geeft je huid een warme gloed.

 

 

Weleda – Duindoorn Voedende Bodylotion (€13,75 voor 200 ml)
Nog een product van Weleda, maar dan een bodylotion. Ik kan me voorstellen dat jullie je niet echt iets kunnen voorstellen bij de naam ‘Duindoorn’, dat kon ik ook niet. Het heeft een frisse geur met een vleugje citrus. Nu ik er aan denk, het ruikt wel een beetje naar Earl Grey thee. Ja, echt!

 

 

Kryolan – Glossybox Lipstick (€11,90 per stuk)
Een fijne lipstick in een roze teint. Voelt lekker aan op je lippen en droogt niet zo snel uit. Toevallig kwam ik vanmiddag terug uit de stad met een zelfde kleur lipstick in m’n tas. Volgende keer even beter opletten met de kleuren die ik koop, maar gelukkig kan die andere nog retour  want hij zit nog in plastic.

Wat is jullie indruk van de Glossybox van juli? Heb je een favoriet waar je graag een review over wil lezen?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie