Follow:
Beauty

Glossybox Unboxing: Juni

Het is weer tijd voor het uitpakken van de Glossybox! Ik was gelukkig net thuis toen de postbode aanbelde met de juni-doos vol lekkere producten om uit te proberen.
Iedere maand ontvang ik een box met daarin 5 producten die je op die manier voordelig kunt testen. Dit kost €12,50 per maand en kun je per maand ook weer opzeggen.
Wil je zien wat er in de Glossybox van juni zit? 

*Let op! Er volgen foto’s van de Glossybox van deze maand. Heb je jouw box nog niet in huis en wil je de inhoud niet zien, scroll dan niet verder!*

“Het weer mag dan haast niet te voorspellen zijn, wij weten het zeker: het wordt een waanzinnige zomer! Het festivalseizoen is officieel geopend, de boten varen door de grachten en we gaan masaal naar het strand. It’s summertime! Vol trots presenteren we de Glossybox van deze maand die ervoor zorgt dat je klaar bent voor een zomer vol zon, zee en strand!”

Tony & Guy – Casual Sea Salt Texturing Spray (€12,00 voor 200 ml)
Misschien dat jullie hier al eens van hebben gehoord. Het is een spray voor je haar die het effect van een dagje zee en strand nabootst. Dus veel textuur in je haar en die typische ‘terug van het strand-look’.
Ik ben erg benieuwd naar dit product.

Biotherm – Lait Solaire (27,- voor 200 ml)
Dit is een zonnebrandcreme met factor 30 voor zowel lichaam als gezicht. Door de citrusgeur ruikt het lekker fris en heb je niet te maken met die standaard zonnebrandgeur. Het is een heel handig en klein formaat dus je kunt het zo meenemen in je handtas voor als je weet dat je lang buiten zal zijn.

Alessandro – Heel Rescue Balm (€7,95 voor 50 ml)
Een heerlijke crème voor je voeten met de frisse geur van pepermunt. Het regenereert en vitaliseert de huid zodat je helemaal klaar bent om je voeten in sandalen te steken.

Yves Rocher – Sexy Pulp Volume Gloss in de kleur Rose Indien(€15,50 voor een full size)
Een mooie rode lipgloss met plumping effect waardoor je lippen voller lijker. Ik vond het er in de verpakking nogal fel uitzien dus ik was een beetje terughoudend toen ik het op deed. Gelukkig heeft een een ‘sheer’ finish en dus is het niet zo knal op je lippen.

Herome Teenspreiders  (€2,50 per set)
Dit was een product waar ik niet zo enthousiast over was. Ik vond het jammer dat dit toch als een van de vijf producten meetelt omdat het zo goedkoop en in iedere drogisterij te verkrijgen is. Ik had liever een nagellakje van het merk gehad.

Heb  jij ook een Glossybox ontvangen en wat zat in jouw box?

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie