Follow:
Fashion

Gouden ear jackets met pareltjes van de ZARA

zara ear jacketsAl enige tijd is er een nieuwe trend op het gebied van sieraden, namelijk ear jackets. Aan de voorkant van de oorbel heb je een gewoon knopje, maar aan de achterkant zit een constructie die ónder je oor hangt. Ik besloot ook mee te doen en kocht mijn eerste ear jackets bij Zara. Ben je benieuwd naar deze trend, lees dan verder voor meer foto’s.

 
 

zara ear jackets
 
Ear jackets
zijn oorbellen die bestaan uit drie delen. Je hebt natuurlijk een knopje en een achterkant, maar nu zit er nog een extra soort hengel bij. Een ontzettend leuk idee om je oorbellen net iets spannenders te maken. Het extra onderdeel bevestig je aan de achterkant van je oorsteker, voordat je het achterkantje erop doet. Onder je oorlel zie je vervolgens een leuk extraatje.

Deze specifieke ear jackets van Zara zijn verstelbaar zodat de grootte van je oor minder beslissend is. Heb je net zoals ik kleine oren, dan gebruik je het onderste gaatje. Hierdoor hangt het onderste deel hoger, en zit deze dus dichter bij je oor.

 

zara ear jackets 

In de afgelopen maanden zag ik al veel Youtubers dit type oorbel dragen, maar ik wist niet goed wat de precieze term/naam was. Hierdoor was het dan ook lastig om ze(online) te vinden en te kopen. Toen ik een aantal weken geleden spontaan even bij Zara binnenliep, zag ik ze daar opeens hangen. Je begrijpt dus wel dat ik direct een setje heb meegenomen, met parels zoals je van mij kunt verwachten.
 
 
zara ear jackets

zara ear jackets

 

Het enige nadeel is dat het metaal van deze oorbellen van goedkoop materiaal is, waardoor het waarschijnlijk minder lang mooi blijft dan sterling zilver. Ik koop eigenlijk alleen maar echt zilveren sieraden, maar ik vond deze zo leuk dat ik ze toch maar heb gekocht. Ze komen dus van Zara en ze kosten €12,95.

 
 

Ken jij deze trend met ear jackets? Is het iets wat jij ook wel zou willen proberen?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Mariëlle M.

  Ze zijn inderdaad echt super leuk!!

  13 juni 2015 at 10:05
 • Reply Noortje

  Hallo!
  Voor mijn afstudeerscriptie onderzoek ik het succes van het fenomeen beautyblogs. Natuurlijk maken blogs en bloggers daar een groot deel van uit, maar laten we vooral de lezers niet vergeten! Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar jullie verhalen en jullie mening. Je zou mij er een groot plezier mee doen en als dank staan er leuke beautyproducten tegenover! Heb je interesse om een paar vragen te beantwoorden? Stuur dan een mailtje naar noortje_korsten@hotmail.com. Alvast bedankt!

  13 juni 2015 at 14:52
 • Reply Bertine (aboutfashion)

  ze zijn inderdaad erg leuk!

  14 juni 2015 at 13:07
 • Geef een reactie