Follow:
Haar

Hair of the Day #1

Al enige tijd kijk ik met veel plezier de Youtube-filmpjes van Bethany a.k.a. Macbarbie07. Deze week plaatste zij een heel leuke haartutorial waar ik nu al helemaal gek op ben.
Aangezien ik mijn haar nog niet had gedaan toen ik dit filmpje ging kijken, wilde ik het direct gaan proberen. Dit is het resultaat:


Bethany heeft de look zelf “Braided Messy Bun, Girly and Laidback”  genoemd en naar mijn mening klopt dat helemaal. Het is echt een look voor het voorjaar of de zomer, wanneer je bijvoorbeeld lekker op het strand zit. Het is netjes maar toch relaxed.
Aan de zijkant zit een grove vlecht die helemaal doorloopt tot in je nek. Aan de andere kant (net iets over het midden van je nek) maak je een schuine staart of een rommelige knot. Dan kun je aan de voorkant je pony nog wat krullen om het speelser te maken.

Zoals ik al zei had ik mijn haar nog niet gedaan toen ik het filmpje ging kijken. Mijn haar was nog nat toen ik deze look ging maken en dat kwam mij goed uit. Ik heb veel laagjes in mijn haar en wanneer ik dan zou gaan vlechten, zou het gaan pluizen en zouden er plukjes uitsteken. Vandaar dat mijne niet zo ‘messy’ is geworden zoals de bedoeling was, maar ik zal het de volgende keer proberen met droog haar.

Dit is een foto van de zijkant

En dit is vanaf de andere zijkant. Daar zit dus de knot aan de zijkant. 


En dit is de voorkant:

Wil je ook weten hoe je deze look kunt maken? Bekijk dan hier de tutorial:

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Jeany

  mooi hoor 🙂

  28 maart 2012 at 16:45
 • Reply Marie Korf

  ga ik ook eens proberen!

  28 maart 2012 at 20:59
 • Geef een reactie