Follow:
Winactie

Winactie ‘Handlettering doe je zo!’ setje

winactie handletteringMijn blog Sweet Suzie vierde onlangs haar zevende verjaardag. En dat ben ik vergeten. Wat ben ik een slechte blogger he? Normaal vier ik mijn blogverjaardag met een leuke winactie dus dat wil ik jullie niet onthouden. Bovendien word ik zelf over twee weken 28, dus een cadeautje is wel op zijn plek lijkt me! Omdat iedereen tegenwoordig gek is op handlettering, heb ik daarom een leuke verrassing voor de winnaar! Kijk je mee?

 

winactie handlettering

 

Wie kent het boek ‘Handlettering doe je zo’ niet? Ik denk dat menig mens ‘m in de kast heeft liggen en daar ben ik zelf ook geen uitzondering in. Wát een leuk boek is dit! Je kunt helemaal je creativiteit kwijt in de teksten en je maakt het zo moeilijk als je zelf wil. Daarom is dit toffe boek van Karin Luttenberg te winnen op Sweet Suzie! Daarnaast geef ik je er een setje kalligrafie-pennen bij van Edding. Deze pennen kun je gebruiken voor handlettering maar ook voor kalligrafie en andere projectjes. Zo kun je dus direct van start!

 

Wat moet je doen om kans te maken op het boek ‘Handlettering doe je zo!’


– Volg Sweet Suzie op Bloglovin’ en like dit bericht
– Volg Sweet Suzie op Instagram en like de foto van deze winactie
– Laat in de reacties (met een geldig e-mailadres) weten dat je mee doet met de winactie

Je kunt met deze winactie mee doen tot en met mijn verjaardag, 23.59 uur op zondag 6 augustus. De winnaar wordt willekeurig gekozen en krijgt per e-mail bericht over de winactie.

 

Veel succes iedereen!

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Anita H.

  Ik ding heel graag mee.

  22 juli 2017 at 10:51
 • Reply Yaelle Q

  Gefeliciteerd! Ik doe graag mee 🙂

  22 juli 2017 at 12:51
 • Reply Anita te Gussinklo

  Wauw, al 7 jaar Gefeliciteerd.
  Ik wil me e wel eens aan wagen aan dat hand lettering, ben mede door Lotte (loves beauty) nu best enthausiast erover. Ik volg/like je op Bloglovin& Instagram

  22 juli 2017 at 20:55
 • Reply Michelle

  Gefeliciteerd met je zevende blogverjaardag! Ik doe graag mee

  23 juli 2017 at 06:54
 • Reply Jolijn

  Super leuk! Ik maak graag kans (:

  24 juli 2017 at 20:05
 • Reply jia-feng

  jaaaa ik doe mee! het lijkt me erg leuk om dit te leren. mijn email: jiafengy@hotmail.com

  25 juli 2017 at 07:33
 • Reply Jia-Feng Ye

  dit lijkt me zo leuk! ik doe mee x

  28 juli 2017 at 09:52
 • Reply Carola Donkelaar

  Lijkt me geweldig lekker creatief bezig zijn 🙂
  Leuk om je nu ook te volgen, #nowaste ik houd er van!

  Fijne dag!

  1 augustus 2017 at 13:22
 • Geef een reactie