Follow:
Persoonlijk

Happy Challenge: Mijn droom

DreamHet is alweer tijd om de tweede opdracht voor de Happy Challenge online te zetten. De bedoeling hiervan is dat je door het maken van deze opdrachten bewust gaat nadenken over je leven. In het eerste artikel kon je al meer lezen over mijn waarden in het leven. Deze week vertel ik jullie over mijn droom; dat wat je wil doen als je nergens belemmeringen van ondervond. Lees je mee?

Het hebben van een droom is gezond in mijn ogen. Het geeft je iets om over na te denken, om voor te leven en om van te genieten. Helaas hebben velen van ons redenen waarom die dromen soms niet lijken te lukken. Geen geld om op reis te gaan, geen opleiding voor die droombaan of zoals ik geen goede gezondheid. Toch heb ik ook zo mijn dromen en een aantal heb ik al mogen beleven. Een jaar in Amerika wonen bijvoorbeeld, waarover je in dit artikel op Fanilla.nl meer leest. En ik bezocht fantastische steden zoals New York, Miami, Toronto (Canada), Washington D.C. en meer. Ik koester die momenten, omdat het dromen waren die ik met hard werken tot werkelijkheid heb gemaakt.
 
 
Maar er blijft genoeg ruimte over voor dromen voor de toekomst. Ik heb er meerdere en deze deel ik vandaag met jullie.

Een gezond lichaam

Een heel serieuze droom is om gezond te worden. Ik heb MS en dat is op dit moment nog niet te genezen. Deze ziekte zorgt voor heel wat problemen in mijn dagelijkse leven, waardoor het behalen van andere dromen ook lastiger is. Dus in een ideale wereld zou dit mijn grootste droom zijn; een gezond lichaam hebben.
 

Reizen

Ik heb al sinds mijn tienerjaren een fascinatie voor India en Thailand. De mensen, de cultuur; het lijkt me fantastisch om dat nog eens met eigen ogen te kunnen zien. Ik zou er willen rondreizen, met tuctucs door de drukke straten van Bangkok racen, tempels bezoeken, heilige koeien zien en genieten van alle schoonheid van de landen.
Reizen in het algemeen staat hoog op mijn lijst met dromen. Het hoeft niet per se ver weg te zijn. Ik vind stedentrips geweldig en ik zou nog graag meer steden willen bezoeken. Door mijn gezondheid kan dat nog wel eens lastig worden en daarom ben ik ook blij dat ik al zoveel heb kunnen reizen in Amerika. Maar he, je kunt nooit genoeg steden en landen bezoeken!
 

Bloggen/Schrijven

Een andere grote droom van mij is om als journalist te werken. Ik heb mijn diploma daarvoor bijna op zak, maar wederom zorgt mijn ziekte ervoor dat ik daar waarschijnlijk geen baan in vind. Als alles kon en niets een belemmering zou vormen, zou ik graag bij een landelijk tijdschrift willen werken als journalist. Mensen interviewen, mooie artikelen schrijven etc.. Dat geldt natuurlijk ook voor mijn blog, waar ik nog altijd met heel veel plezier aan werk. Ik wil me in de toekomst volledig op mijn blog storten en leuke artikelen voor jullie schrijven.
 
 

Wat is jouw droom?

 

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Dagmar Valerie

  Prachtige dromen en jij maakt er de realiteit van <3 You go girl! xx

  31 januari 2014 at 07:52
 • Reply Daphne

  Hele mooie dromen!

  31 januari 2014 at 08:36
 • Reply Elize

  Mooie dromen!

  Mijn droom gaat toevallig ook over een gezond lichaam, ook al is mijn lichamelijke ‘probleem’ van een heel andere orde.
  India lijkt me trouwens ook super gaaf!
  Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen! 🙂

  31 januari 2014 at 10:24
 • Reply Anne Solveig - annesolveig.nl

  Mooie dromen heb je!

  31 januari 2014 at 17:53
 • Reply Jennn

  Mooie dromen!

  31 januari 2014 at 18:26
 • Reply Sylvia

  Dat gezonde lichaam is een heel mooie, als je ‘gezond’ bent sta je daar eigenlijk te weinig bij stil. En we delen de journalistendroom, leuk 😉 M’n andere dromen kun je hier vinden, mocht je dat leuk vinden om te lezen: http://sylviakuijsten.com/2014/01/24/happy-challenge-wat-is-jouw-droom/

  31 januari 2014 at 19:41
 • Reply Paula - We Call It Beauty

  Ik vond je blog toevallig via andere blogs! Ik zit ook op Windesheim in Zwolle en doe ook journalistiek (tweede jaar). Succes met je studie, bij een tijdschrift werken is ook mijn droom. Van mijn medeblogster Anna ook trouwens, haha! 🙂

  Bye!

  31 januari 2014 at 20:47
 • Reply Kim

  Mijn droom is om ooit nog eens visagist te worden. En om New York te bezoeken.

  6 februari 2014 at 20:18
 • Geef een reactie