Follow:
Persoonlijk

Happy Challenge: Mijn waarden

positivity
Zoals je in mijn sidebar misschien al hebt kunnen zien, doe ik mee met de Happy Challenge. Deze uitdaging is opgezet door Lisanne, Kelly en Marieke. De eerste opdracht verscheen even geleden en vandaag deel ik deze met jullie in een artikel. De opdracht is nadenken over je persoonlijke waarden en drie benoemen die je het belangrijkste vindt. Kijk je mee naar mijn waarden?

Daisy

Om het wat makkelijker te maken om na te denken over je waarden, stond er een hele lijst online met kernwoorden. Sylvia was zo handig om deze even naast elkaar te zetten, zodat je niet hoeft te scrollen door de lange lijst.

Happy Challenge

Ik heb best lang moeten nadenken over mijn waarden in het leven. Wat is voor mij echt belangrijk? Wat motiveert mij in het dagelijkse leven? Wat zijn de dingen die ik ook daadwerkelijk toepas in mijn leven? Uiteindelijk kwamen er drie waarden naar boven die daaraan voldoen:

 • Positiviteit
 • Plezier
 • Zorgzaamheid

 

Ik kijk erg uit naar de volgende opdracht van de Happy Challenge! Ook daar zal ik weer een artikel over schrijven. Wat zijn jouw waarden in het leven?

Bron foto’s: We heart it

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Christiaan Hupkes

  Wat ik in dit blog eigenlijk mis, is waarom jij voor positiviteit, plezier en zorgzaamheid gekozen hebt.

  25 januari 2014 at 13:48
 • Reply Sas / iliveformydreams.com

  leuk ingevuld 🙂

  25 januari 2014 at 16:24
 • Reply Esmée

  Leuk om ook jouw waarden te zien, maandag komt mijn blogje online. Het is zo’n leuke challenge! x

  25 januari 2014 at 22:17
 • Reply Jennn / jennnsfigments.com

  Leuk om te lezen 🙂

  26 januari 2014 at 19:46
 • Reply MijnNotitieboek

  Mooie waarden en leuk dat ik dankzij deze Challenge je blog ontdekt heb, ik vol je!

  27 januari 2014 at 10:58
 • Reply Kim

  Onafhankelijkheid, innerlijke rust en positiviteit vind ik erg belangrijk.

  6 februari 2014 at 20:20
 • Geef een reactie