Follow:
Beauty, Reviews

Review: Herome verstevigende nagelkuur


Nagellak zat bij  mij nooit lang op mijn nagels en ik vond dat het tijd was om actie te ondernemen. Mijn nagels zijn van nature heel zacht, zo zacht dat ik het als papier kan ombuigen. Natuurlijk geen wonder dat de lak nooit lang bleef zitten want na 1 keer ergens tegenaan stoten had ik direct als chips  van de lak af.
Daarom heb ik een nagelversterkende kuur van Herome gebruikt.
Ook benieuwd hoe deze werkt? Lees dan snel verder!

Wat belooft het?
“Lange, harde nagels binnen 14 dagen! Stimuleert nagelgroei en voorkomt inscheuren van zeer slappe nagels. Niet direct gebruiken na verwijdering van kunstnagels.”


Dit is het flesje dat samen met een gebruiksaanwijzing in de verpakking zit. Het middel heeft een melkachtige kleur en lijkt verder heel erg op gewone nagellak. Zoals je op de onderstaande foto ziet is het niet een heel witte kleur wanneer je het op je nagels doet, dus dat is een pluspunt. Wel moet je het direct goed verdelen, anders krijg je strepen omdat de lak snel droogt.Hoe het werkt:

Het principe is eigenlijk erg eenvoudig, mits je het goed bijhoudt.
Op dag 1 breng je 1 laagje nagellak aan.
Op dag twee breng je een tweede laagje (dus over de eerste heen) aan.
Op de derde dag haal je beide lagen ervan en begin je weer opnieuw met 1 laagje.
Dit herhaal je 14 dagen lang.
Ik schreef voor iedere dag in mijn agenda hoeveel laagjes ik moest doen want na een week ben je de tel echt wel kwijt.

Wat vind ik er van?
Voordelen:
Ik ben zeker tevreden over dit product. Ik heb sterkere nagels maar heb geen droge nagels overgehouden aan deze behandeling. Het doet wat het zegt hoewel ik me kan voorstellen dat het minder effectief is als je nagels niet super dun zijn wanneer je begint. 
Het brengt makkelijk aan en het droogt heel snel. Ik heb de lak meerdere keren meegenomen in mijn tas zodat ik op school of onderweg nog even snel mijn nagels kon lakken.
Gedurende de twee weken heb ik ongeveer de helft van het flesje gebruikt. Je kunt dus ongeveer twee keer een kuur doen met 1 verpakking. Altijd fijn!

Nadelen:
– Je moet er steeds aan denken
– Als je niet opschrijft welke actie je moet doen raak je al snel de tel kwijt
– De lakt droogt zo snel dat je snel strepen in de lak krijgt als je het niet secuur aanbrengt.
– Dit product kost  ongeveer €12,-

Herome raadt aan om de Herome Caring Nail Polish remover  te gebruiken. “Natuurlijk, lekker commercieel”, dacht ik. Maar aangezien het Kruidvat een actie van 1+1 voor alle nagelproducten had nam ik het mee, omdat het in principe gratis was. En ik ben superblij dat ik dat heb gedaan want dit is echt een uitkomst! Ik had altijd goedkope removers en daardoor sloegen mijn vingers helemaal wit uit als ik klaar was. Heel chemisch en slecht voor je huid dus! Deze is inderdaad heel zacht voor je huid, ruikt een stuk aangenamer dan de meeste removers en maakt alles netjes schoon. De prijs hiervan is normaal €6,- of €7,-

Er zijn meerdere varianten van de nagelverstevigende kuur. Je hebt ook nog de variant ‘Extra Sterk” maar deze leek me iets te veel van het goede, en de variant “Sensitive” maar deze kuur duurde 21 dagen en daar had ik geen zin in, haha.

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Aniek

  Leuke post! Ik ben hem zelf nu iets meer als een week aan het gebruiken vanwege zelfde probleem met nagellak (mede mogelijk gemaakt door de Kruidvat actie haha ^_^), maar nagels lijken al wel steviger! Ben benieuwd als ik volgende week weer kleurtje kan gebruiken…

  Enige wat ik wel heb, is dat mijn nagelriemen erg droog worden. Normaal heb ik best mooie nagelriemen, nu maar even een olietje voor halen.

  22 mei 2012 at 17:40
  • Reply Geanne Schutter

   Mijn nagelriemen waren wel wat droger.. Gewoon wat nagelriem-olie erop en ‘s nachts laten intrekken..

   24 mei 2012 at 19:30
 • Geef een reactie