Follow:
Persoonlijk

Hoogtepunten van 2016 | Sweet Suzie

hoogtepunten-2016We zijn aangekomen bij het einde van 2016. Het was voor de hele wereld een bewogen jaar. Van de Amerikaanse verkiezingen die Donald Trump heeft gewonnen, tot de aanslagen van IS en andere wreedheden in de wereld. 2016 was een slecht jaar voor de mensheid, daar is iedereen het over eens. Maar we moeten ook kijken naar de mooie dingen in het leven. Daarom vertel ik in dit artikel over mijn hoogtepunten van 2016. Lees je mee?
 
 
hoogtepunten-2016

Vakantie in Estland

Dit jaar ben ik op vakantie geweest in Estland, iets wat niet geheel een voor de hand liggende keuze is. Ik wist dan ook niet goed wat ik moest verwachten van dit Baltische land dat niet heel erg warm is. Maar wat heb ik daar een geweldige vakantie gehad met mijn vriendin! Ik heb zo genoten van de mooie gebouwen daar, de cultuur, al het amber en handgemaakte producten waar het land om bekend staat. We hadden ook een super leuke Airbnb! Het kan dus zeker lonen om eens voor een andere bestemming te kiezen!
 

Relatief goede gezondheid

Hoewel ik in het voorjaar nog een flinke terugval van MS gehad, is dit jaar in het algemeen vrij goed verlopen. Omdat niemand kan zeggen hoe de ziekte zich ontwikkelt, is het altijd afwachten hoeveel klachten ik ervaar. En ieder stabiel jaar, is een goed jaar! Tijdens de drukte van de feestdagen kreeg ik wel iets meer last van mijn handen (verdoofd gevoel in mijn vingers) maar dat herken ik nu als signaal dat ik rustig aan moet doen.
 
 
hoogtepunten-2016-a

Bootje varen in Groningen

Een ander hoogtepunt is een beetje een gekke. Want toen een vriendin vroeg of ik mee wilde op een boot door de grachten van Groningen, leek me dat niet zo bijzonder. Wel gezellig met elkaar, maar ik ken Groningen natuurlijk al. Maar wat heb ik genoten van die dag! Je ziet een stad opeens heel anders en het uitzicht was dan ook erg mooi! En omdat we met een groep leuke meiden een priv√©-bootje hadden gehuurd (met kapitein), was het ook nog eens ontzettend gezellig en heb ik ontzettend gelachen. Die dag is voor velen van ons nog steeds bijzonder! Leuk detail: het regende enorm dus we moesten schuilen onder bruggen en paraplu’s!
 

Bohemian makeovers in mijn huis

Dit jaar heb ik een aantal kleine en minder kleine veranderingen in mijn huis doorgevoerd. Zo kwam het bohemian sfeertje in steeds meer ruimtes van mijn huis terug. Het geeft zoveel energie om alles te zien veranderen naar wat ik precies wilde. Het is een warm en gezellig huis geworden en de bohemian makeover van mijn woonkamer en slaapkamer passen helemaal bij me.
 
 
hoogtepunten-2016-b

Naar het concert van Nahko and Medicine For The People

Begin dit jaar ging ik met twee vriendinnen naar het concert van Nahko and Medicine For The People. Grote kans dat jou dat niets zegt, maar voor mij betekende het heel veel! Ik luister al jaren naar Nahko en de band (die wat wisselt van samenstelling) en ik wilde gewoon heel graag een concert bijwonen. Dus mijn jaar begon al met een mooi hoogtepunt door aanwezig te zijn bij het concert, op de foto te gaan met Nahko en een gesigneerde poster mee te krijgen.
 
hoogtepunten 2016

Mijn blog veranderen in Sweet Suzie

Dit jaar veranderde mijn blog Sweet Suzie naar Sweet Suzie. Die verhuizing zat er al een tijdje aan te komen, maar ik heb toen de knoop doorgehakt. Ik vond mijzelf niet langer een typische beautyblogger zoals anderen en ik wilde mijzelf de mogelijkheid geven om over een breder scala aan onderwerpen te schrijven. Door de verandering heb ik weer plezier in het bloggen gekregen! Ook het komende jaar zal ik via dit vernieuwde platform blijven schrijven. Over beauty, maar ook zeker over andere onderwerpen zoals groen leven, duurzaamheid, diy’s en persoonlijke ontwikkeling.

 
 

Wat was jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon Boerakker

    Mooie hoogtepunten!

    28 december 2016 at 17:55
  • Geef een reactie