Follow:
Beauty

How to: Naturel look

Afgelopen vrijdag had ik een High Tea samen met mijn vriendinnen. Speciaal voor die middag koos ik voor een natuurlijke look. En speciaal voor jullie zal ik gaan vertellen hoe ik dit heb gemaakt en welke producten ik hiervoor heb gebruikt.
Nieuwsgierig? Lees snel verder! 

Ik gebruik bijna nooit hele felle kleuren make-up. Ik vind het niet goed bij me passen qua karakter, maar ook niet qua huid- en oogkleur. Ik kies eigenlijk altijd voor een naturel-look in aardetinten.
Ook ben ik de laatste tijd wat aan het experimenteren met alleen op de bovenste wimpers mascara te doen. Bij deze look heb ik dan ook alleen mascara op op de bovenste wimpers.

Ik ga jullie eerst laten zien welke oogschaduws ik heb gebruikt voor deze look.


Producten:
Urban Decay Eyelid Primer Potion (primer)
HEMA, duo shadow in de kleur 71
MAC eye shadow in de kleur Arena
Lancome eye shadow  Sensational Effects pallet in de kleur  Faux Pas

Dit is de look:

Voordat ik begon met het aanbrengen van de oogschaduw, heb ik wat eyeshadow primer opgedaan. Ik gebruik die van Urban Decay en ben erg tevreden met het resultaat. Door dit te gebruiken weet je zeker dat je oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten en dat het niet zo’n vet lijntje in de plooi wordt.

Ik heb als eerst de lichte kleur van de HEMA gepakt. Deze bracht ik aan over het hele bewegende ooglid en in de binnenste ooghoeken. Daarna ging ik met een platte kwast en de donkere kleur uit de duo-verpakking over de buitenste hoek en in de crease.

Ik ging met de MAC Arena een heel klein beetje tussen het lichte en het donkere, om het iets meer diepte te geven.

Met mijn Sedona Lace Blending Brush ging ik alles blenden zodat er geen harde lijnen meer te zien waren. Dit is het belangrijkste van de look want als je niet goed blend, wordt je look nooit mooi.

De laatste stap voor de oogschaduw was de Lancome Faux Pas. Het is een matte donkerbruine kleur die net dat beetje extra pit geeft. Als ik geen donkere kleur zou gebruiken, zou de look heel flets worden.
Deze kleur heb ik aangebracht met de blending brush en daarmee kon ik het gelijk mooi verdelen.

Voor mascara gebruikte ik de Yves Saint Laurent Lengthening Mascara en zoals ik al eerder zei, deed ik alleen mascara op mijn bovenste wimpers om zo een meer open oogopslag te krijgen.

Wat vinden jullie van de look?

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Judith

  Ik vond de kleuren oogschaduw goed bij elkaar passen en erg mooi (op de foto’s is dat goed te zien), maar alleen mascara op je bovenste wimpers vind ik niet zo. Dat was me bij de high tea ook opgevallen! xx

  1 februari 2012 at 22:28
  • Reply Geanne Schutter

   Hey Juud! Ik ben het met je eens! Ben ook al snel weer (na vier dagen proberen) teruggegaan naar gewoon boven en onder mascara;) ‘t Was toch niet helemaal mijn ding, haha;)

   7 februari 2012 at 12:18
 • Reply teddlicious

  Ik zou toch mascara op de onderste wimpers doen! 😉 Verder een mooie look!

  3 maart 2012 at 16:42
 • Geef een reactie