Follow:
Haar

I am a redhead!

Al sinds afgelopen februari verf ik mijn haar. Ik ben steeds een beetje naar een lichtere/rossige kleur gegaan maar wil eigenlijk al een poosje rood haar.


Nu ben ik van mezelf vrij bleek en heb blauwe ogen. Wat dat betreft zou het dus goed moeten staan.
Benieuwd naar een foto? 

Woensdag was het dan eindelijk zover. Ik had de juiste kleur al in huis en het feest kon beginnen. Ik heb gekozen voor de 7/34 Warm Copper Gold kleur van de HEMA. Ik heb ook bij andere merken gekeken, maar ik vond er geen mooie kleuren tussen zitten.


Het werkt net als andere permanente haarkleuringen. Als jullie willen weten hoe ik zelf mijn haar verf, laat dan even een berichtje achter, dan maak ik er eens een blog over.

Ik had hiervoor donkerblond/bruin haar. Dit kun je wel zien op de foto’s in mijn blog over Bobbi Brown. Dat was nog met mijn oude haarkleur. Mijn uitgroei was blond.

En dit is het resultaat:

Zoals je kunt zien is het boven op mijn hoof (bij mijn uitgroei) wat meer oranje dan de rest van mijn haar. Jammer, maar helaas. Mijn uitgroei is van ruim acht weken, want in de tussentijd heb ik het Honingblond geverfd maar daarbij werd mijn uitgroei dus niet zo donker als de rest. Dus, over een paar weken weer verven en dan komt het vast allemaal goed!

Wat vinden jullie van deze kleur?

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Deb

  Staat je mooi! Ook je brows lijken wel een matchende kleur te hebben. Heb je die ook geverfd of is het je natuurlijke kleur?

  11 november 2011 at 18:41
  • Reply Geanne Schutter

   Dank je! Ik verf die met een andere kleur, waar binnenkort een blog over komt. Ik heb een bruine verf van de Douglas (die je zelf nog moet mixen, echt een professionele set). Mijn wenkbrauwen zijn van nature transpant/blond;) Daarnaast gebruik ik een taupe kleurige wenkbrauwpoeder die het inderdaad een beetje een rode ondertoon geeft.

   12 november 2011 at 22:25
 • Reply Clementine

  Hoi, die exacte haarverf zag ik onlangs staan in de Hema, en ik dacht nog “hee wat is die goedkoop”. Ik durfde hem echter niet kopen, omdat ik een goedkope kleuring in ‘t Kruidvat had gekocht, en die was zo tegengevallen… Dus dankjewel voor deze review, die ga ik halen!! Die kleur staat je beeldig 🙂

  12 juli 2013 at 00:37
  • Reply Geanne

   Veel succes! Je haar rood verven is altijd een beetje tricky, hopelijk heb je straks een prachtige rode coupe!

   12 juli 2013 at 18:48
 • Reply Lily

  Ik heb hem nu ook gekocht, en ga hem zondag uitproberen 🙂 Supermooie kleur, en de het ‘uitgroeiprobleem’ viel me niet eens op tot ik het las 😉

  25 oktober 2013 at 21:07
 • Reply Lotte

  Heb je ook je wenkbrauwen met deze verf gedaan?

  15 mei 2014 at 15:21
 • Geef een reactie