Follow:
Reizen, Travel, Video's

I Heart Paris! Een compilatie van drie fantastische dagen

Twee weken geleden was ik in Parijs. Even een weekendje weg, het was heerlijk. Natuurlijk heb ik daar veel foto’s gemaakt en dingen gefilmd. Daarom ga ik dat nu met jullie delen zodat jullie ook een beetje van Parijs kunnen zien.

De foto’s kun je zien op mijn andere blog, www.geanneschutter.nl   Ik heb een fotoserie gemaakt van Parijs om even de highlights te laten zien. Je hoeft dus niet bang te zijn voor honderden familie-kiekjes, dit is Parijs zoals je het zelf ook zou beleven.

Daarnaast heb ik een video gemaakt die via Youtube te bekijken is. Maar om het jullie gemakkelijk te maken kun je ook hieronder kijken:

I ♥ Paris

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie