Follow:
Persoonlijk, Reizen, Travel

Interview: Mijn ervaring als au pair | Fanilla.nl

aupair
Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, heb ik een tijdje in Amerika gewoond. Daar werkte ik als aupair bij een gastgezin, waar ik voor een schattig meisje zorgde. Tijdens een bloggersmeeting kwam ik met Marieke aan de praat en even geleden stelde ze mij een aantal vragen over mijn ervaring. Het artikel lees je op haar blog Fanilla.nl. Ben je dus benieuwd naar hoe het leven van een aupair is, met welke organisatie ik ben geweest etc., klik dan door naar haar blog!

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Kimberly

  Ik ga hem meteen even lezen 😀

  28 januari 2014 at 14:36
 • Reply Wendy (B)

  Is het al lang geleden en heb je nog contact met dat gezin?

  28 januari 2014 at 19:32
 • Reply Anne Solveig - annesolveig.nl

  Super leuk! Ik heb het al gelezen!

  28 januari 2014 at 20:03
 • Geef een reactie