Follow:
Bloggen, Persoonlijk

It’s About Beauty gaat verder als Sweet Suzie

sweet suzieJa, je leest het goed: Sweet Suzie gaat voortaan verder door het leven als Sweet Suzie. Dit komt voor sommigen misschien totaal uit de lucht vallen, maar het is voor mij een beslissing die eigenlijk het afgelopen jaar al door mijn hoofd speelde. De laatste paar maanden heb ik meerdere keren overwogen om te stoppen met bloggen, omdat ik er gewoon geen lol meer in had en ik niet mijn creativiteit kwijt kon binnen mijn huidige format. Kort gezegd: ik wil over veel bloggen dan alleen maar ‘about beauty’.

Om mijzelf (en jullie!) de kans te geven om verder te groeien, heb ik besloten om mijn blognaam te veranderen naar Sweet Suzie. Ik wilde een korte naam, short & sweet en waar geen thema zoals beauty of fashion aan verbonden zat. Bloggen met mijn eigen naam is geen optie omdat mensen het niet eens goed uit kunnen spreken, laat staan schrijven. Voor de duidelijkheid; ik heet Geanne en dat spreek je uit als Gee-JAN-ne. Aangezien ik thuis al van kinds af aan Suus wordt genoemd, was dit voor mij een logische keuze.

sweet suzie

Wat kun je verwachten op Sweet Suzie?

Ik ben en blijf een liefhebber van make-up, verzorgingsproducten en mode. Je zult dus nog steeds reviews lezen over deze producten, maar net even anders. Ik koop eigenlijk alleen nog maar organic skincare, ik ben veel groener gaan leven en daar wil ik over kunnen bloggen. Als beautyblogger voelde ik de druk om alleen maar over make-up te schrijven en er zo veel mogelijk van te kopen. Ook wil ik me meer gaan richten op do-it-yourself-projectjes, recepten en lifestyle. Sweetsuzie.nl is dus alsnog een blog voor vrouwen, met dingen die jij waarschijnlijk ook interessant vindt.

Bij het verhuizen van mijn blog horen natuurlijk ook nieuwe social-media kanalen. Je kunt me voortaan hier vinden:
Instagram: Sweetsuzie_
Twitter: SweetSuzie_
Facebook: Sweetsuzieblog
Pinterest: Sweetsuzie_

Deze verhuizing naar Sweetsuzie.nl is mogelijk gemaakt door Emma van Knusheid van het Leven. Ik had het niet in mijn eentje kunnen doen, dus mijn dank is groot! Omdat we nogal wat problemen hebben ondervonden bij de verhuizing en er regelmatig niet ingelogd kon worden op de achterkant van Sweetsuzie.nl, zijn er nog wat kleine dingen die veranderd moeten worden. Hopelijk heb je nog even geduld voordat alles naar behoren werkt. We zijn in ieder geval weer live!

 

Ik hoop je terug te blijven zien op www.sweetsuzie.nl!
 

Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Geef een reactie