Follow:
Beauty

It’s her AURA | Van Gils parfum van de Action

Van Gils AuraVorige week was ik bij Action en nam ik voor het eerst serieus een kijkje bij de parfums. Eigenlijk sloeg ik dat altijd over omdat ik dacht dat het allemaal ‘neppe’ parfums waren en ik wist niet dat ze ook gewone en betrouwbare merken verkopen. Ik koos een fijn geurtje uit, sprayde deze op mijn pols en deed daarna dat typische ding; tijdens het winkelen iedere minuut even aan je pols ruiken. Ben je benieuwd naar AURA van Van Gils, lees dan verder.
 
Zoals ieder parfum dat je overweegt te kopen, is het goed om het eerst eens op je huid te spuiten en te zien hoe het reageert. Dat deed ik dus ook met dit geurtje. Iedere huid reageert namelijk anders op het parfum en daarom kan het bij jou heel anders ruiken dan bij een vriendin. Uiteindelijk slaagde deze voor de test en ging het mee in mijn winkelmandje.
 
 
Van Gils Aura
 
Dit parfum is heel vrouwelijk en ruikt erg zwoel en een beetje zoet. Ook zitten er, naar wat ik kan ruiken, noten in van sandelhout en muskus. Helemaal in mijn straatje! Dit parfum blijkt lastig te vinden op internet. In deze paarse vierkante verpakking kan ik praktisch niets vinden, om bijvoorbeeld de prijs te vergelijken. Wel zijn er twee andere varianten van Van Gils Aura maar ik kan natuurlijk niet zeggen of dat exact dezelfde zijn.

Dit parfum kostte bij Action geloof ik €7,95. Helaas heb ik het bonnetje al weggegooid, maar ik weet bijna zeker dat dit de prijs was. Dat is natuurlijk spotgoedkoop voor een parfum van een bekend merk en met een inhoud van maar liefst 75 ml.
 
 

Van Gils Aura
 
Neem de volgende keer dat je bij Action bent dus zeker eens een kijkje bij de parfums. Volgens mij heb ik ook twee geurtjes van Britney Spears zien staan, van Elizabeth Arden en andere bekende namen. Wie weet zit er ook wel iets voor jou tussen en om de prijs hoef je het niet te laten!
 
 

Q: Wat is jouw favoriete parfum van dit moment

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    Lijkt me een lekker geurtje!

    21 mei 2015 at 15:02
  • Geef een reactie