Follow:
Fashion

JEWERLY | Minimalistische sieraden via Etsy

Minimalistic jewelryLaatst liet ik je in een artikel al weten wat ik allemaal had besteld op Ebay en Etsy. Gelukkig komen de producten van Etsy vrij snel aan (binnen 5 werkdagen) en dus laat ik deze aankopen alvast zien. Ik trakteerde mijzelf namelijk op twee mooie sieraden omdat ik mijn hbo-diploma gehaald heb want ik had wel wat moois verdiend, vind ik. Kijk je mee naar mijn nieuwe sieraden?
 

Minimalistic jewelry 
Ik kocht de sieraden bij de Canadese Annie Lespérance. In haar Etsy-shop vind je allerlei leuke en unieke sieraden en het grootste voordeel voor mij: ze gebruikt sterling zilver. Dit houdt in dat je sieraden niet groen of roze worden wanneer je ze veel draagt en dat de kwaliteit gewoon beter is. Alle sieraden zijn handgemaakt en ze besteed veel aandacht aan haar producten en verzending. Mijn sieraden kwamen in deze twee schattige doosjes, hoe leuk? Aan de binnenkant zaten flink wat watten en een papiertje om de ringen en oorbellen op hun plek te houden. Ik was direct enthousiast!

Minimalistic jewelry 
Dit zijn de ringen die ik kocht. Ze heeft allerlei varianten met verschillende edelstenen, maar ik koos voor de paarse amethist. Bij je bestelling kun je je maat aangeven (via Google kun je je maat meten en mijne klopte precies) en je kunt ook aangeven of je alleen de ring met het steentje wil, of extra stapelringen. Zoals je kunt zien bestelde ik er één extra ring bij.

Bekijk de ring in de Etsy-shop (€17,52)
 
Minimalistic jewelry 
Door de extra ring lijkt het geheel net even wat breder, omdat de individuele ringen vrij smal zijn. Dit was voor mij precies waar ik naar zocht! Ze zijn ook heel stevig, ondanks het delicate design. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

 

Bij dezelfde verkoper kocht ik ook fantastische maar minimalistische oorbellen. Ik had ze al vaak voorbij zien komen bij Youtubers, maar de desbetreffende dames hebben een dure smaak. Ik had dus geen idee dat deze staafjes ook voor een heel leuk prijsje verkrijgbaar waren, maar het is me gelukt ze te vinden!

Minimalistic jewelry 
Deze staafjes (bar studs als je zelf op Etsy wil zoeken) komen voorbij bij meerdere verkopers, maar deze van Annie Lespérance spraken me direct aan. Niet alleen waren ze één van de goedkoopsten in echt zilver, ook waren er twee maten om uit te kiezen. Ideaal wat niet iedereen heeft dezelfde maat oren, haha! Ik dacht eerst dat ik de 10 mm versie wilde, maar ik was bang dat deze te groot zouden zijn voor mij. Ik ging uiteindelijk voor de maat van 5 mm, wat beter bij mijn oren en gezicht past. 
 

Minimalistic jewelry
 
Bekijk de oorbellen in de Etsy-shop (€7,62)
 
Minimalistic jewelry 
Zoals je kunt zien is deze kleine maat precies goed voor mij. Ik draag ze op deze foto in mijn eerste gaatjes, maar vaak combineer ik ze met andere oorbellen. Dan gaan deze staafjes in het tweede gaatje en vormen ze samen een leuk stel. Omdat ze zo minimalistisch en simpel zijn, kun je ze goed combineren met je andere sieraden. Dat is voor mij altijd een plus want ik ben ontzettend slecht in het combineren van dingen.
 
Al met al ben ik ontzettend enthousiast over mijn bestelling bij Annie Lespérance. Mocht je zelf nog op zoek zijn naar een mooi sieraad of een uniek kadootje, dan raad ik je zeker aan om eens in haar Etsy-shop te kijken. De verzendkosten zijn een paar euro en als je meerdere items besteld, betaal je maar één keer deze kosten. Dat is lang niet bij iedere Etsy-shop zo, dus good job!
 
 

Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Laralaurentia

  Oeeh i like!

  19 augustus 2014 at 14:03
 • Reply Denise

  Wat een gave ring!

  19 augustus 2014 at 18:14
 • Reply Mariëlle M.

  Dat subtiele vind ik momenteel echt leuk!

  19 augustus 2014 at 19:31
 • Reply Caroline

  Wauw! Ze zijn prachtig! 😀

  19 augustus 2014 at 19:40
 • Reply Squeaky Nails

  Die oorbellen zijn echt te gek! Ik ga gelijk even naar de shop kijken, bedankt voor de tip 🙂

  Oja, jewelry trouwens 😉

  23 augustus 2014 at 20:19
 • Reply Annie Lesperance

  Wow! Thanks a lot for this wonderful review! I’m really happy to see that you like the jewelry I sent you!

  20 september 2014 at 02:11
 • Geef een reactie