Follow:
Beauty

Junk in the trunk | Lipbalsem in overvloed

LipbalsemZo, ik gooi het er maar even uit. Ik heb een probleem en dat is mijn verzameling lipbalsem. En dan niet alles netjes in de kast opbergen, maar in iedere tas, broek, jas etc. een exemplaar hebben waardoor je op een gegeven moment bovenstaande collectie hebt. Die allemaal al gebruikt zijn en nooit lijken op te gaan. Who’s with me? 
 
Toen ik laatst mijn make-up ging opruimen en uitzoeken, kwam ik tot de conclusie dat ik zoveel lipproducten heb die ik allemaal gebruik. Nee, niet allemaal tegelijk maar als de ene lipbalsem beneden ligt, pak ik in mijn kamer gewoon een andere en zo heb ik eigenlijk altijd een lipbalsem binnen handbereik, waar ik ook ben. Ja, het is serieus…

Het is nu dus tijd dat ik een aantal producten in een zakje opberg en pas weer ga gebruiken als de rest op is. En zoals je op bovenstaande foto kunt zien, zal dat nog wel even duren. Er zit niets anders op dan mijzelf motiveren om eens wat producten op te maken en vooral geen nieuwe dingen te kopen zolang deze voorraad nog zo groot is. Ben ik de enige met verzamelwoede rondom een bepaald beautyproduct?
 
 
Q: Heb jij van bepaalde producten ook een hele collectie op voorraad?
 

Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Dionne

  Heel herkenbaar, ik heb er zelf ook veel!

  7 juli 2014 at 08:14
 • Reply Jaimy en Laura

  Zo, dit zijn er echt heel veel!!

  7 juli 2014 at 08:55
 • Reply Denise

  Ik heb een tijdje terug een enorme verslaving aan Vaseline gehad, niet normaal. Ik weet dus helemaal hoe je je voelt met deze collectie lippenbalsems!

  7 juli 2014 at 09:01
 • Reply Manon

  Jij hebt veel lipbalms, maar ik heb er nog meer haha!! Hoezo verslaafd:P

  7 juli 2014 at 09:19
 • Reply Ragonda

  Oh dit valt nog wel mee joh! Ik heb er echt heel heel heeeel wat meer haha

  7 juli 2014 at 11:17
 • Reply Lieselot

  Die vaseline lippenbalsems zijn zo zalig he! Er zijn ergere dingen om aan verslaafd te zijn, niet :)?

  7 juli 2014 at 12:41
 • Reply Naomi Elisabeth Felice

  Zelf heb ik de tik om bijna altijd rode lippenstift op te hebben. Mijn moeder daarentegen is echt een heftige lippenbalm junky. OVERAL in huis, woonkamer, slaapkamer, kleedkamer, badkamer, toilet (ja echt), keuken, auto, bij de wasmachine vind je lippenbalm stiften. Als ik schoonmaak thuis zet ik expres alle sticks die ik vind keurig op 1 rij op 1 plek, om haar even aan te tonen hoe belachelijk het eigenlijk wel niet is. Ze heeft ze zelf bijna altijd van de hema. Ergens krijg ik het idee dat deze niet de werking geven die ze moeten geven. Zelf heb ik wel altijd een burts&bees balm in mn tas zitten. Deze vind ik dan weer heerlijk.

  8 juli 2014 at 09:15
 • Reply Julie

  Dit is zo herkenbaar! Alleen werk ik soms wel lipbalms op, zeker die naast mijn bed staan! 🙂

  10 juli 2014 at 14:03
 • Geef een reactie