Follow:
Vegan

Lancering van Vega Lifestyle Magazine

Vega Lifestyle Magazine

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver; het Vega Lifestyle Magazine werd gelanceerd in Oud Zuilen, vlakbij Utrecht. Daar was ik bij aanwezig omdat ik zelf ook een artikel heb geschreven voor dit leuke tijdschrift over veganisme. Samen met Yvonne, die het tijdschrift opgezet heeft, heb ik een ontzettende leuke dag gehad en heb ik ook nog wat geleerd van de lezing van Janneke van der Meulen en door te helpen met het maken van de vegan hapjes. Kijk je mee?


 
Vega Lifestyle Magazine 

Samen met Yvonne en haar gezin vertrokken we al vroeg vanuit Groningen om zo op tijd in Utrecht aan te komen om daar de handen uit de mouwen te steken. We konden namelijk Jantien helpen, van De Gewilde Keuken. Zij verzorgde alle vegan hapjes op de lancering, en kon nog wel wat extra mensen gebruiken. Zij had zelf ook al meerdere mensen ingeschakeld voor hulp, zoals Peter en Marion van Vegan Today. Jantien had allerlei heerlijke hapjes bedacht zoals vegan sushi, bruschetta met komkommer en aubergine, een heerlijke currysoep en tacobakjes met pulled jackfruit. Erg lekker allemaal! En zo heb ik ook weer wat geleerd tijdens het maken van deze heerlijkheden.

 
 
Vega Lifestyle Magazine
Vega Lifestyle Magazine
Vega Lifestyle Magazine 

Tijdens de lancering werd uiteraard het tijdschrift feestelijk onthaald. Er werd zowaar een lint doorgeknipt en het blad werd uitgereikt aan de schrijvers die daar waren. Ik kreeg dus als een van de eersten het magazine in handen en dat was een leuk moment! Yvonne hield een speech over het gemist van frikadellen toen zijn vegan werd, wat natuurlijk erg grappig was in een zaal vol vegans.

 
 
Vega Lifestyle Magazine 

Ook was er een lezing van topsporter Janneke van der Meulen. Zij heeft twee boeken geschreven over plantaardige voeding en hoe je daarmee, vooral als sporter, goed voor jezelf kunt zorgen. Zij had een aantal schokkende feitjes, zoals het feit dat rode wijn slecht voor je is. En dat ook honden en paarden gebruikt worden in dierproeven. Daar schrok ik heel erg van!

 
 
Vega Lifestyle Magazine
Vega Lifestyle Magazine 

Het was een mooie lancering in Oud Zuilen, in de oude appelschuur bij CookCook. Het was een sfeervolle locatie die heel goed werkte voor de lancering van Vega Lifestyle Magazine. Iedereen die daar was had direct de gelegenheid om het megazine te kopen. Maar als jij er niet bij was maar toch een exemplaar wil hebben van Vega Lifestyle Magazine; wees niet getreurd. Er komen een aantal verkooppunten in het land, zoals bij Vega-Life in Amsterdam. En je kunt ‘m online bestellen via de website van Vega Lifestyle

 
 

Vega Lifestyle Magazine

Mijn bijdrage aan Vega Lifestyle Magazine


 
 
Lees jij wel eens een tijdschrift over vegetarisch of veganistisch eten?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply The Green Guide

  Wat super super tof zeg!!

  21 maart 2018 at 08:18
  • Reply Geanne

   Het was zeker gaaf om mee te werken aan het blad en om de lancering bij te wonen 🙂

   27 maart 2018 at 10:46
 • Geef een reactie