Follow:
Lifestyle

Leuke tv series die ik dit najaar kijk

tv seriesHet is halverwege oktober en dat betekent dat de Amerikaanse tv series weer begonnen zijn! Ik had de datum al in mijn agenda geschreven en ben alweer druk aan het downloaden van mijn favoriete series. Maar niet alles wat ik op dit moment kijk, is gloednieuw. Soms ben ik gewoon traag in het kijken van gehypte shows, en dat is helemaal niet erg. Vandaag geef ik je een overzicht van leuke series (oud en nieuw) die ik op dit moment aan het kijken ben.
 
 

tv series

The Vampire Diaries

Als ik één favoriete tv-show moet kiezen, dan is dat wel The Vampire Diaries. Ik heb het vanaf het begin gevolgd, eerst op de Nederlandse televisie en daarna gewoon via internet. Want jeetje, wat is dit een leuke serie! Als je niet vies bent van de nodige dosis vampieren en bijbehorende drama, dan is dit zeker iets voor jou! Afgelopen zomer heb ik alle seizoenen opnieuw bekeken en vorige week is het laatste seizoen gestart. Het is jammer dat één bepaald personage er nu niet meer in zit, dus ik ben benieuwd wat het allerlaatste seizoen gaat brengen. #TeamStelena
 
 
tv series

The Originals

Als je al bekend bent met The Vampire Diaries, dan ken je Klaus, Elijah en Haley ook al. Zij zijn personages uit deze serie, die uiteindelijk hun eigen show kregen. En Klaus is zo’n interessant figuur dat hij zeker zijn eigen tv serie verdient. The Originals gaat over New Orleans waar allerlei supernaturals onder de mensen leven, zoals vampiers, heksen, weerwolven en wonderbaby Hope natuurlijk. Ook deze serie is vorige week begonnen aan het nieuwe seizoen en staat nu alweer bomvol familiedrama, bloed en haat onder de verschillende ‘clans’.
 
 
tv series

Continuum

Aan de vorige twee keuzes kun je wel zien dat het fantasy-genre populair is bij mij. Maar ook een beetje sci-fi mag niet ontbreken in mijn lijstje. Ik ontdekte bijvoorbeeld onlangs de serie Continuum. In deze serie volg je de avonturen van Kiera, een soort politieagente die in 2077 met een groep terroristen terug in de tijd reist naar 2012. Met behulp van computerprogrammeur Alec (links op de afbeelding) en haar politiebuddy Carlos moet ze deze groep stoppen met de oorlog die zij willen starten. Continuum is een interessante serie met een mix van CSI, spanning, een hele hoop computercodes en de toekomst van de mensheid die op het spel staat.
 
 
tv series

One Tree Hill

Een serie waar ik echt mee opgegroeid ben, is One Tree Hill. Ik kwam het steeds per toeval tegen op tv en besloot de serie te volgen. En na alle seizoenen gezien te hebben, ben ik onlangs weer begonnen vanaf het begin. In de serie volg je de levens van een aantal tieners die naar school gaan in Tree Hill. Van relatieproblemen tot adopties, van sport tot zwangerschappen en met een hele dosis steengoede muziek, is dit echt een serie die ik in de toekomst ook keer op keer opnieuw kan kijken. In totaal zijn er negen seizoenen, dus je kunt wel even vooruit met de spannende advonturen in One Tree Hill.
 
 
tv series

Keeping Up With The Kardashians

Ik moet toegeven dat ik altijd een hekel heb gehad aan reality shows. En dat ik tot voor kort niet wist wie Khloe en Kourtney Kardashian waren. Toch besloot ik op een sombere zondag de reality show te gaan kijken, en ik was blij verrast! Ja, het is reality en er is een hoop drama, maar het is wel ontzettend leuk om naar te kijken! Wel gek om te zien dat Caitlyn Jenner daar nog Bruce was trouwens, en maar weinig input heeft in de gekke ideeën van alle vrouwen in zijn huis. Mocht je dus nog op zoek zijn naar leuk en simpel vermaak, dan is Keeping Up With The Kardashians vast iets voor jou!
 
 
tv series

New Girl

Iedereen had het over New Girl toen het net op tv was. Ik had er al vaak over gehoord, maar toch heb ik pas deze zomer de eerste afleveringen gekeken. Zooey Deschanel komt echt steengoed over in haar personage en eigenlijk zijn alle personages gewoon ontzettend leuk bij elkaar. Het verhaal gaat over vier huisgenoten die lief en leed delen, verliefd worden op elkaar, ruzie maken met elkaar en de meest klunzige dingen doen. Lachen is gegarandeerd en omdat de afleveringen maar 20 minuten lang zijn, is het een ideale tv show als je weinig vrije tijd hebt en toch een serie wil volgen.
 
 

Wat is jouw favoriete tv serie op dit moment?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Manon

    ja leuke series!

    15 oktober 2015 at 17:17
  • Geef een reactie