Follow:
Persoonlijk

Lichtpuntjes op mijn 27e verjaardag

lichtpuntVandaag is mijn 27e verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden! Eigenlijk vier ik mijn verjaardag over meerdere dagen, dus ik heb er extra plezier van! Om even stil te staan bij mijn verjaardag en het voorbij vliegen van een heel jaar, leek het me leuk om een aantal lichtpuntjes van het afgelopen jaar met je te delen. Kijk je mee?
 
Londen bezoeken tijdens de kerstperiode
Afgelopen december ging een grote wens van mij in vervulling. Ik wilde namelijk graag tijdens de feestdagen naar Londen! Ik ging samen met mijn moeder een weekendje naar deze prachtige stad en heb daar ontzettend genoten van de sfeer, de lichtjes, de stad en al het moois wat Londen te bieden heeft.
 
Leuke uitjes met vriendinnen
In het afgelopen jaar heb ik veel leuke dingen gedaan met mijn lieve vriendinnen. Mijn goede voornemen van 2016 was dan ook om meer leuke dingen te doen en dat heb ik zeker gedaan! We bezochten festivals, de sauna, gingen naar Ameland en vorig weekend gingen we zelfs door de grachten van Groningen varen. Ik krijg daar altijd zoveel energie van, dus het is zeker iets wat ik wil blijven doen!
 
Hand Lettering als nieuwe hobby
Soms is het heel leuk om een nieuwe hobby op te pakken. En hoewel ik nog steeds veel te leren heb, vind ik hand lettering wel ontzettend leuk om te doen. Het is een bepaalde stijl van kalligrafie/schrijven wat je heel eenvoudig thuis kunt leren met een fineliner van de Hema. Naast bloggen had ik bijna geen andere hobby’s en dus kon ik wel iets nieuws gebruiken. Hand lettering is dus ook een van de lichtpuntjes van dit afgelopen jaar.
 
Concert van Nahko & Medicine For The People
In januari bezocht ik het concert van Nahko & Medicine For The People. Die naam zou niemand iets zeggen, maar voor mij betekende het veel! Het is muziek dat zich niet in een bepaald hokje laat drukken en dus is het ook lastig te omschrijven. Het is een eclectische mix van folk, hip-hop en wereldmuziek. Ik luister al jaren naar zijn muziek en ik vond het dan ook fantastisch om het concert te zien en the man himself te ontmoeten.
 
Een nieuwe leuke baan gevonden
Ik kan eerlijk zeggen dat vorig jaar niet mijn beste jaar was. Ik was werkloos, had een studie gedaan waarin ik niet verwachte ooit werk te vinden door mijn ziekte (MS) en ik had voor mijn gevoel een echte quarter life crisis. Gelukkig kwam daar in december verandering in toen ik een baan aangeboden kreeg die ook nog eens goed aansluit bij mijn studie journalistiek. Het is gek te bedenken hoeveel invloed een baan kan hebben op je geestelijke gezondheid, helemaal omdat werken toch altijd een soort verplichting is. Maar ik zie het zeker als een van de lichtpuntjes dit jaar en ik ben erg blij met de baan die ik nu heb.
 
 

Wat zijn jouw lichtpunten op dit moment?

 
 

Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Bertine (aboutfashion)

  Gefeliciteerd met je verjaardag! mooi al die lichtpuntjes!

  6 augustus 2016 at 13:20
 • Reply Anita te Gussinklo

  Van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Nog een fijne avond.

  6 augustus 2016 at 18:12
 • Geef een reactie