Follow:
Life Lately, Uncategorized

Life Lately #30: Klaar voor het voorjaar

LL30Veel zon, lekker in de tuin zitten en ook nog een beetje studeren. Zo zagen de afgelopen twee weken er voor mij uit. Hoewel ik het druk heb met mijn afstudeerfase, heb ik ook de tijd gevonden om te genieten van het voorjaarsweer. Want zeg nu eerlijk: als het twintig graden is, ga je toch niet binnen zitten?

 

LL30AIn de trein naar de campus. Ik ben nog steeds bezig in het boek over Steve Jobs, heel interessant om te lezen | Winkelen bij Primark, waar je hier al een shoplog van kon lezen | Kijken naar de Wolf of Wallstreet. Ik had niet in de gaten dat ‘ie zo lang zou duren, maar ik vond het wel een goede film

 

LL30BCrackers met rookvlees en verse jus voor lunch. Heerlijk om zelf een citruspers in huis te hebben | Verjaardag van een vriendin, vol lekkernijen. Pina Colada’s, Vodka met glitters, wraps en koekjes. I like | Genieten van de voorjaarszon. Nog wel even een sjaal om, maar verder was het heerlijk

 

LL30COp diezelfde warme dag was het maar liefst 20 graden in de tuin. Dan moet je er wel even van genieten | Tijd voor een ontbijtje bij Ikea. Samen met mijn ouders ging ik alvast kijken naar meubels voor als ik in de zomer op mijzelf ga wonen | De winterlaarzen gingen naar de zolder. Ik ben zo klaar met de winter, dus ik heb mijn laarzen alvast gewisseld voor All-stars en ballerina’s

 

LL30DToen ik de winterlaarzen opruimde, kwam ik ook mijn trenchcoat van Primark tegen. Na drie seizoenen ziet ‘ie er nog steeds prima uit | Ik kwam uit school en had zo’n zin in een softijsje. Alleen hadden ze op het station nergens al softijs, dus zwichtte ik voor een milkshake | Sinds deze week ontbijt ik weer met Cornflakes. Dit was mijn favoriete ontbijt toen ik in Amerika woonde en omdat ik het zo miste, heb ik nu weer een doos in huis gehaald. Nom

 

LL30EDe afstandsbediening die ik via Ebay bestelde kwam binnen. Binnenkort komt hier nog een artikel over | Doe jij al mee met de winactie? Je kunt make-up van Primark winnen! | NOTD: Sally Hansen in de kleur Dahlia. Een mooie roze kleur die ook nog eens lang blijft zitten | Soms is het heerlijk om je kamer op te ruimen. Alles is nu weer schoon en netjes
 
 
Wat heb jij deze week voor leuke dingen gedaan?

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Wendy

  Fijn foto overzicht. Heerlijk hé, dat zonnetje deze afgelopen dagen. Helaas geven ze voor deze week iets minder weer op.

  17 maart 2014 at 10:00
 • Reply Suzanne

  Wat weer een fijne foto’s Geanne! Ik heb een heerlijke week gehad en het weekend gezellig afgesloten met vriendlief.

  17 maart 2014 at 12:01
  • Reply Geanne Schutter

   Ahh, klinkt gezellig! Ik zie het wel voorbij komen op je blog, haha! 😉

   23 maart 2014 at 14:41
 • Geef een reactie