Follow:
Life Lately

Life Lately #31

Life Lately #31

De afgelopen twee weken was ik vooral heel erg druk bezig met afstuderen. Ik moest een inhoudsanalyse doen voor mijn onderzoek, allerlei verslagen schrijven en tussendoor ook nog naar de fotografieworkshop voor bloggers. In deze Life Lately neem ik jullie mee!

 

Life Lately #31Ik kocht onlangs deze afstandsbediening voor mijn Canon 1100D. Het artikel lees je hier, ik kan ‘m echt aanraden | Tijd om te stemmen, dat doe ik eigenlijk altijd wanneer er weer verkiezingen zijn | In de trein nog even een aantal nieuwe ideeën voor mijn blog opschrijven in dit leuke boekje van Action

 

Life Lately #31Ik at deze heerlijke broodschotel, wat een beetje lijkt op wentelteefjes in een schaal. Dit is echt mijn ultieme jeugdsentiment | In de afgelopen maanden zijn al twee van mijn kersenpitkussens in brand gevlogen in de magnetron. Ik ben er helemaal klaar mee dus ik gebruik nu weer deze old school kruik | De eerste Ola Swirl van het jaar! Na school nam ik dit lekkere ijsje mee in de trein naar huis

 

Life Lately #31Op Pinterest kwam ik leuke DIY’s tegen met Mason Jars, dus ik bestelde een aantal online | Dit heerlijke pakket won ik bij Miratells.  Ik kijk er nu al naar uit om alles te gaan proberen | Na hard bikkelen had ik eigenlijk mijn verslag af en dat zelfs een dag voor de deadline. Wat een heerlijk gevoel! | Helaas gaat het niet zo goed met onze kat Mickey. Hij eet en drinkt niet meer dus ik vrees dat hij na 17 jaar echt aan zijn einde is. Nog even afwachten dus hoe het de komende dagen gaat

 
 

Q: Wat heb jij voor leuks meegemaakt afgelopen weken?

 

Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Agneta

  Je kat!! zo cute!! en je notitieboekje LIEFDE!!

  31 maart 2014 at 13:51
 • Reply Vintagirie

  Ooh wat vreselijk van je kat. Ik hoop dat hij wat beter wordt en niet te veel pijn heeft!

  31 maart 2014 at 19:11
 • Reply Wendy

  Niet leuk van de kat. 🙁 Maar 17 jaar is ook wel een hele leeftijd. Misschien is het gewoon tijd. :'(

  2 april 2014 at 11:49
 • Geef een reactie